Alt det praktiske: Dansk Live Efterårsseminar

23. september 2021
Alt det praktiske: Dansk Live Efterårsseminar

Dansk Lives Efterårsseminar samler landets koncertarrangører for første gang i to år for at udveksle erfaringer, netværke og videreudvikle livescenen. Deltager du eller overvejer du at deltage, får du her et overblik over alt det praktiske i forbindelse med seminaret.

Dansk Lives Efterårsseminar for medlemmer af Dansk Live finder sted i Aalborg og Nibe fredag den 29. og 30. oktober 2021. Deadline for tilmelding nærmer sig, og deltager du eller overvejer du at deltage, får du her et overblik over det praktiske, der er godt at vide i forbindelse med seminaret.

Hvor og hvornår?

Efterårsseminaret finder sted fredag den 29. oktober på Skråen i Aalborg og lørdag den 30. oktober hos Nibe Festival.

Program

Fredag vil seminarets program starte med en rundtur i Aalborg med besøg hos de øvrige Dansk Live-medlemmer, 1000Fryd, HUSET i Hasserisgade og Studenterhuset. Deltagere på seminaret mødes på dagen foran Skråen, hvor turen går rundt til fods i Aalborg. Herefter vil der være check-in på Skråen, hvor programmet foregår for resten af fredagen.

Lørdag starter med fælles bus til Nibe Festival med afgang fra Aalborg. Her vil programmet byde på rig mulighed for at få talt sammen. Vi samles både i netværksgrupper og forskellige fora, og der vil være faglige oplæg og workshops om blandt andet grøn omstilling, fondssøgning og meget mere. Se hele programmet her (opdateres). Programmet lørdag sluttes af med håndbajere, middag og fest hos Nibe Festival.

Der vil ikke blive printet fysiske programmer i år, men programmet kan findes i “CM Events”-app’en, der kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Overnatning

Det er desværre ikke muligt at booke overnatning gennem Dansk Live. Dansk Live kan dog hjælpe med rabat hos udvalgte hoteller i Aalborg i forbindelse med afholdelse af Efterårsseminaret. Rabatten kan indløses ved hjælp af en rabatkode, som den ordreansvarlige samt tilmeldte deltagere modtager på ordrebekræftelsen, når man tilmelder sig Efterårsseminaret. I forbindelse med ordrebekræftelsen på tilmelding vil det også fremgå, hvilke hoteller rabatkoderne gælder til.

Hvad med transport?

Er man blandt de overnattende deltagere på Efterårsseminaret, vil der være bustransport mellem Aalborg og Nibe Festival morgen og aften. Lørdagen starter med fællesbus til Nibe Festival, og der vil ligeledes være hjemtransport med bus i løbet af aftenen. Nærmere information om afgangstider sendes ud til de tilmeldte ugen før seminarets afholdelse.
Hvad koster det at deltage?

Det koster 900DKK (ex moms) at deltage med en partoutbillet. Billetten dækker udgifter til seminarprogram og forplejning undervejs. Det er også muligt at tilmelde sig enkeltdage og tilvælge forplejning.

Tilmelding og deadline

Tilmelding skal ske senest fredag den 8. oktober 2021. Det er muligt at ændre sin tilmelding samt at afmelde sig frem til tilmeldingsfristen. Ved afmelding efter tilmeldingsfristen betales for den tilvalgte forplejning. Tilmeld dig Efterårsseminaret her.

Kontakt

Er der spørgsmål til tilmeldingen eller generelt til Efterårsseminaret, er man velkommen til at kontakte Signe Hemmingsen fra Dansk Live på signe@dansklive.dk.