Musikzonen lukker

Musikzonen lukker 1. september, hvor den offentlige bevilling udløber. Musikzonen var en af fire oplevelseszoner, der blev sat i verden i 2009 under Erhvervs- og Byggestyrelsen for at støtte oplevelsesøkonomien og de kreative brancher.

Musikzonen står blandt andet bag en omfattende online videnbank med rapporter, analyser, artikler, cases og guides om brug af musik. I øjeblikket er de i dialog med forskellige musikorganisationer for at sikre, at den ikke går tabt.

Hjemmesiden bliver dog først lukket ned i 2013, så du vil stadig kunne finde masser af inspiration om musik i erhverv og erhverv i musik på www.musikzone.dk

 

Lukker med et brag

Musikzonen samler 300 deltagere fra vidt forskellige dele af musiklivet på Børsen i København 29. august til en afslutningskonference med udgangspunkt i at fejre musik som et erhverv. Talere fra USA, England og Danmark vil med cases og egne erfaringer give deltagerne inspiration og udfordringer, og samtidig bliver der kort samlet op på Musikzonens aktiviteter gennem de tre år.

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder