LIVELY reportere på Roskilde Festival

livelyr eportere

Et hold LIVELY reportere er taget på Roskilde Festival, for at forsøge at indkapsle den helt specielle LIVELY følelse, der opstår når livemusikken forenes med publikum og går op i en højere enhed.

Katrine, Heidi og Mette er taget på Roskilde Festival for at lave reportager om den der helt specielle LIVELY følelse. De er blevet udstyrret med videooptagere og skal ud og interviewe publikum omkring deres oplevelser med livemusik. For at indkapsle den helt særlige euforiske stemning, vil reporterne forsøge at fange publikum lige efter koncerterne. Reportagerne skal gerne munde ud i små indslag, som vil blive vist på bite.dk samt LIVELY Instagram profilen og LIVELY YouTube kanalen, som begge vil blive lanceret senere på sommeren.

Da Dansk Live mødte de tre reportere på Roskilde Festival, var de fulde af forventninger til opgaven med LIVELY. Nogle af de ord som kom på banen var at det var spændende at få lov til at arbejde med et nyt medie samt at være med til at udvikle og skabe en Instagram-profil. Derudover glædede de sig til at møde nye mennesker og opleve nogle gode livekoncerter.

De tre piger mødte hinanden på Studenterhus Aarhus, hvor de alle tre er frivillige ved siden af deres studier på Aarhus Universitet. Udover at lave reportager fra Roskilde Festival, kommer de i løbet af sommeren også forbi både Grøn Koncert og Danmarks Smukkeste Festival.

 

Læs mere om LIVELY:
dansklive.dk/lively
Ny kampagne sætter fokus på livemusikken


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder