Crowd Safety konference

Crowdsafetykonference

Københavns Brandvæsen inviterer beredskaber, politi, sikkerhedskyndige, arrangører, politikere og brancheforeninger til konference om crowd safety.

Temaerne for årets Crowd Safety konference den 14. – 15. maj i København spænder vidt, men tager alle udgangspunkt i de udfordringer, der kan være for såvel arrangører som myndigheder ved afholdelsen af store arrangementer med mange mennesker.

På konferencen kommer Professor Chris Kemp fra Bucks New University og fortæller om crowd management og crowd psycology. Derudover vil der bl.a. være indlæg af katastrofeforsker Rasmus Dahlberg, Sikkerhedschef i Parken Leif Bjørn og Vicebrandinspektør René Ruusunen fra Københavns Brandvæsen.

 

En verdensstjerne kommer til byen
Hvad sker der, når en verdensstjerne kommer til byen for at holde koncert? Der kigges på mange af de udfordringer en by kan stå over for, når en superstjerne tjekker ind – lige fra ankomst til lufthavnen til sikkerheden omkring hotellet, når de mange fans gerne vil være tæt på deres idol. Og så ser konferencen nærmere på mange af de udfordringer, der kan være omkring afholdelsen af selve koncerten.

 

Gadefester
Med udgangspunkt i Distortion i København lægger konferencen op til debat omkring sikkerheden i forbindelse med gadefester. Trafikomlægninger, fremkommelighed for brandkøretøjer og ambulancer samt kommunikation kan være nogle af de udfordringer, der skal tages stilling til, når der afholdes gadefester. Hvordan kan disse udfordringer tackles?

 

Når katastrofen rammer
Rasmus Dahlberg, lektor og forfatter, giver indblik i de mekanismer, der går forud for en stor katastrofe. Hvorfor siger ingen stop, når man på forhånd ved, at det kan ende galt?

 

Tid og sted
Konferencen foregår d. 14.  og 15. maj i Dronningesalen på det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant), København.

 

Læs mere på Københavns Brandvæsens hjemmside

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder