I dag starter optakten til Danmarks største musikbegivenhed

Spil Dansk Dagen 2012

Torsdag den 25. oktober fejres Spil Dansk Dagen for 12. gang, hvor en lang række spillesteder, organisationer, kommuner og DR spiller og hylder dansk musik igennem hele dagen.

Spil Dansk Dagen er vokset så voldsomt i årenes løb, at det nu kan kaldes Danmarks største musikbegivenhed. I 2011 blev det til hele 1232 arrangementer landet over, hvilket var ny rekord.Og med tidens eksplosive interesse for dansk musik, forventes festdagen i år også at blive kæmpestor.

Med den eksplosive interesse kommer nu to spritnye tiltag: Spil Dansk Optakt og Spil Dansk Weekend. Fra 15.-24. oktober kan man opleve koncerter og workshops under overskriften Spil Dansk Optakt. Og fra 26.-28. oktober forlænges festen med Spil Dansk Weekend, hvor publikum også kan opleve en lang række koncerter over hele landet.

På selve Spil Dansk Dagen går det løs overalt i landet – på skoler, sygehuse, spillesteder, virksomheder, biblioteker, kirker m.m. Det er ikke en forudsætning, at der synges på dansk eller at musikerne er danskere – blot at der er tale om musik skabt af danske komponister eller sangskrivere.

Koda tog i 2001 initiativ til Spil Dansk Dagen for at støtte op om dansk musik i al sin bredde og mangfoldighed.

Læs mere her: www.spildansk.dk

 


Comment on this post

Nyhedsbrev



Tidligere Nyheder