FOLKEMØDET: ROSENGADE – KUNST OG KULTUR LIVE

DL_cover_folkemoede_bornholm_2

Dansk Live er igen i år projektleder og medarrangører af “Rosengade -Kunst og Kultur Live” på Folkemødet på Bornholm den 16. – 19. juni. Rosengade er det kulturpolitiske indslag – et område tæt på havnen, med cirkustelt, to scener, barer mv. hvor 23 centrale organisationer fra alle kunstens genrer er repræsenterede og sammen sikrer kulturen en stærk stemme på Folkemødet med topaktuelle kulturpolitiske debatter, kunstneriske workshops, livemusik og andre performances.

 

RosengadeWEB1

Sammen med værterne Anders Breinholt og Lene Johansen står Rosengade for 4. år i træk for at sikre vigtige kulturpolitiske temaer på Folkemødet. I Rosengade kigger vi fremad, vi ser på morgendagens kulturpolitiske agenda og på den kreative industri om 20 år. I Rosengade vil ungdomspolitikere og andre yngre meningsdannere være nøglepersoner i mange af debatterne. Politikere af forskellige overbevisninger vil diskutere med kendte kunstnere, forskere – og andre profiler. Fennem tematikker og nye formater vil vi anskueliggøre fremtidens politiske muligheder; Hvordan bliver vores kommende udfordringer? Hvilke drømme og visioner tegner fremtiden?

Skarp meningsudveksling, kontrast og brydning vil være centralt for debatterne.

Rosengade er et mødested for nogle af de vigtige værdier i samfundet, som kunsten og kulturen kan sætte i perspektiv – demokrati, ytringsfrihed, medmenneskelighed, mangfoldighed, kreativitet.

Folket, politikerne og medierne mødes alle i Rosengade – og kunsten er her allerede. Vi leverer nye vinkler til Folkemødet, og vi viser lidt af det vi selv er bedst til.

Rosengade er mere end politisk debat, det er også kunstneriske oplevelser og workshops – og et aftenprogram med livekoncerter med Aura Dione, Allan Olsen og Fallulah samt Rosengades eget husorkester og jam med gæsteoptrædener.

Gå til debat om eftermiddagen og fest om natten – Rosengade Kunst & Kultur Live.

Find hele programmet og følg med på Rosengades Facebook.

Rosengades organisationer er

Dansk Artist Forbund ● Dansk Musiker Forbund ● Dansk Live ● Koda ● Danske Populær Autorer ● Musikforlæggerne 
Dansk Kunstnerråd ● Dansk Kapelmesterforening ● Dansk Skuespiller Forbund ● Dansk Kor Forbund ● Billedkunstnernes Forbund
 ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere ● Organisationen Danske Museer ● Jazzdanmark ● ROSA – Dansk Rock Samråd
Foreningen af Kunsthaller i Danmark ● IFPI ● Landsdelsorkesterforeningen ● Teatrenes Interesse Organisation ● Dansk Solist Forbund
, AKKS – Amatørernes Kunst & Kultur Samråd ● Danske Bladtegnere ● Gramex

 

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder