Efterårsseminar i Odense

polly

Dansk Live holder sit årlige efterårsseminar for danske livearrangører, i Odense den 16. – 18. september. Programmet byder blandt andet på keynotes fra den visuelt enestående festival, Mysteryland, oplæg med Universal Musics head of social media, InnovationLab samt et lokalt indblik i event- og festivalscenerne på Fyn, fra Heartland, Tinderbox og Odense&Co.

Omkring 150 personer fra spillesteder og festivaler i hele Danmark, samles i Odense, i september. På seminaret, som er for Dansk Lives medlemmer, bliver deltagerne præsenteret for inspiration og nye input. Fagligt indhold blander sig med videndeling på tværs af festivaler og spillesteder, og der er mulighed for at netværke med kolleger fra branchen såsom lydfolk, teknikere, sikkerhedsansvarlige, bookere, kommunikationschefer og spillestedsdirektører m.fl.

Mysteryland, Innovation Lab, Odense Robotics: Hvad kan branchen lære fra andre?
I Odense skal vi kigge på, hvad musikbranchen kan lære fra andre brancher? Hvordan er det fx. lykkedes, at etablere én af Danmarks største iværksættersucceser i Odense? Odense Robotics er en hub for udvikling af robotteknologi og har mere end 80 virksomheder, 2200 ansatte samt mere end 30 higher educations programmes tilknyttet platformen. Kan musikbranchen finde inspiration i et sådan hub?

Fra Mysteryland festival, vil Procurent Manager, Ed Overvest give et indblik i de afsindige og enestående scenografier og visuelle effekter som omgiver den hollandske festival, hvis scener og atmosfære medvirker til at skabe en magisk oplevelse.

DCMysteryland NC

Heartland fik meget omtale, da den havde sin debut i sommeren 2016, og er ligeledes en festival som udfordrer rammerne for både indhold og omgivelser, beliggende på det smukke Egeskov Slot. Sammen med Tinderbox, er det to nye spillere på markedet, som udfordrer festivallandskabet – og som gæster efterårsseminaret.

Derudover byder seminaret på input til social media strategi fra en specialist på området, Samantha Foltmar, Head of social media fra Universal Music. Nye teknologier i samspil med oplevelser fra Innovation Lab. Erfaringer og holdninger udveksles når dansk musiks grand old man, Peter Belli, møder sangskriver Annika Aakjær til røverhistorier fra landevejene.

Nye visioner og  forsatte indsatsområder
Dansk Live arbejder med en række nye visioner de kommende år. De handler blandt andet om, at understøtte talentudvikling, sikre diversitet i musikbranchen og belyse livemusikkens samfundsmæssige værdi lokalt, regionalt og nationalt. Temaer som vil blive drøftet på seminaret.

Seminaret udbydes til livearrangører som er medlemmer af Dansk Live, men du kan følge med i weekenden og Dansk Lives arbejde her på sitet.

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder