Dansk Live udvikler organisationen

sd_foto

Dansk Live styrker sin ledelse og indgår samtidig samarbejde om fælles sekretariatsdrift med Danske Koncert- og Kulturhuse.

Dansk Live – Interesseorganisation for Festivaler og Spillesteder, har gennem de senere år oplevet en styrket forankring blandt landets centrale livearrangører. Dette både i form af flere og stærkere samarbejdsrelationer samt en markant øget politisk indflydelse. Det seneste skud på stammen, er indgåelse af et tæt strategisk samarbejde og fælles sekretariat med landets 22 største koncerthuse og deres organisation Danske Koncert- og Kulturhuse.

I takt med denne mere udadrettede udvikling, har Dansk Live haft fokus på at udvikle medlemstilbud med henblik på at gøre den forskel, der får samtlige live-aktører i landet til at synes, at Dansk Live er det hele værd, både i de små og i de større sammenhænge. Dette fokus skal bevares og styrkes, så alle lige fra de mindste festivaler til de største kulturcentre føler sig repræsenterede og konkret hjulpet af Dansk Live.

For at styrke sekretariatet yderligere og forfølge de store ambitioner og visioner, har Dansk Live’s bestyrelse besluttet at ansætte endnu en person med faglig tyngde og politisk gennemslagskraft, der kommer til at komplimentere de nuværende kompetencer i ledelsen. Derfor ansætter Dansk Live per 1. august Susanne Docherty.

Susanne Docherty har bl.a. været leder af Huset i Magstræde og senest bestridt en post som kultur og fritidschef i Slagelse kommune. Hun er cand.mag. fra Aarhus universitet og har en EMBA fra CBS. Udover politisk, forretningsmæssig og strategisk erfaring i kulturlivet, byder Susanne samtidig ind med en kulturel bredde, og supplerer dermed Dansk Live godt i relation til de mål vi har for interesseorganisationen.

Vi forventer, at Dansk Live med sin nye organisation, kan holde kadencen i forhold til den kolossale udvikling vi har gennemlevet over de sidste fem år, samt at vi kommer tættere på målet om at forretningsudvikle området og organisationen, styrke vore samarbejdsrelationer bredt og skabe større værdi for de 100 festivaler og spillesteder Dansk Live repræsenterer.

Selvom ansættelsen først træder i kraft d. 1. august, er vi allerede nu så småt i gang med at køre Susanne ind i området og hun deltager bl.a. på Folkemødet på Bornholm, hvor Dansk Live er initiativtager og projektleder for 15 musik- og kunstnerorganisationers fælles kulturpolitiske indsats.

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder