Aarhus har fået en portal for arrangører

Arrangør i Aarhus logo

Aarhus har fået en ny samlet portal, der skal gøre det nemmere for arrangører at finde rundt i de forskellige kringelkroge omkring tilladelser, myndigheder og arealer, når man laver koncerter i byen.

Portalen har fået navnet arrangoeriaarhus.dk, og indeholder gode råd om alt fra at være god ved dine frivillige, at lægge et budget, markedsføring, oprydning m.m. Portalen indeholder derudover en liste over sparringspartnere, hos hvem man kan søge råd og vejledning.

Bag portalen står Aarhus Kommune, som med portalen ønsker at styrke byens udvikling med mere liv og flere aktiviteter. Aarhus skal have flere events og fortsat udvikle sig som attraktiv og levende by.

Portalen er blevet til i et tæt samarbejde med nogle af byens mest erfarne arrangører og skal gøre det lettere og mere overskueligt at lave begivenheder til glæde for aarhusianerne og byens mange gæster.

”Aarhus skal være Danmarks mest attraktive sted at lave begivenheder. Byen har en unik beliggenhed og gode alsidige faciliteter. Den nye portal giver et helt nyt overblik over kommunens mange muligheder, og jeg er sikker på, at den vil føre til flere spændende begivenheder frem mod, at Aarhus bliver hele Europas Kulturhovedstad i 2017,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Marc Perera Christensen.

 

Link:
arrangoeriaarhus.dk

 

 

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder