Strøm indtager København

Strøm_billede

Strøm arkivfoto.

I morgen, lørdag den 6. august, starter Strøm festival i København. Strøm er kendt som den førende festival for elektronisk musik i Skandinavien og kan i år fejre ti års fødselsdag. I perioden den 6.-13. august kan man opleve nationale, såvel som internationale elektroniske artister på alt fra etablerede spillesteder til alternative locations rundt omkring i København – og i form af raves, master classes, lydsystemer, man kan komme til koncerter i kirker, i metroen og til roller skate disco og meget mere.

Her følger et par tip fra det store udvalg af gode elektroniske events:

Søndag den 7. august, fejrer Strøm sin fødselsdag, fra morgenstunden med morgen yoga, elektronisk plademesse, musikquiz med Katrine Ring og Klaus Boss til suppe, steg og techno om aftenen. Det hele foregår på Absalon. Check eventet ud her.

Onsdag den 10. august er der spektakulært Roller Skate Disco i Kødbyen med den Danny Krivit, en af new yorks legendariske disco og house dj’s . Det er ganske gratis, du skal bare have skates med eller leje dem på stedet. Check det ud her.

For at runde Strøm Festival af med manérer, inviterer Strøm traditionen tro til et lørdagsbrag spækket med suveræn elektronisk musik. I år indtages Nørrebro og Superkilen, Den Røde Plads, Sorte plads og Øen med tre scener, og et heavy line-up af nationale og internationale artister. Check eventet ud her.

I løbet af Strøm har du også mulighed for at deltage i forskellige workshops, artist talks, masterclasses, præsentationer og debatsessions via Strøm Knowledge Arena fra den 8.-12. august. Her får du rig mulighed for at for at snakke og udveksle erfaringer med folk indenfor branchen fra både ind- og udland, samt få ny inspiration og afprøve det nyeste gear. Knowledge Arena præsenterer mere end 20 åbne og gratis events.
Læs mere om hele Knowledge Arena og find programmet her.


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder