Seminar om den europæiske live-branche

Andy_Inglis_fotoTorErikSchrøder

Sådan ligger (Live)landet er et heldagsseminar om den europæiske livebranche der foregår i Roskilde d. 1. februar og i Århus d. 2. februar.

Hovedtaleren er Andy Inglis, en erfaren herre fra UK, der gennem 21 år har grundlagt og booket for nogle af de største festivaler i både UK og andre steder i Europa.

Andy Inglis vil blandt komme ind på:
• Sådan ligger (Live)landet. Et brancheoverblik, der omfatter UK og udvalgte europæiske markeder. Små og store venues. Udfordringer og muligheder.
• At sælge koncerten. Marketing og promotion. Best value for money. Hvad virker og hvad virker ikke? Kan man lære nogen tricks fra Live Nation og andre store aktører, og hvad har de bedste indie-promoters i ærmerne?
• -Eksemplernes magt UK & Overseas Case Studies. Hvordan ser det europæiske og nordiske marked ud, og hvordan adskiller det sig fra UK?

I Roskilde vil der, ud over oplægget fra UK, blive et panel af danske branchefolk, så den danske livebranche også bliver repræsenteret i den efterfølgende debat. Panelet er endnu ikke bekræftet, så hold øje med Bandakademiets hjemmeside for opdatering.

Seminaret bliver en komprimeret (Skandinavisk) udgave af et 5-dages kursus på University of Westminster i England, som Andy Inglis gentager i 2012 efter stor succes i det forgangne år. Læs mere om kurset her.

Seminaret er for alle interesserede musikentreprenører, musikere og bands som gerne vil blive klogere på livemulighederne uden for Danmark, tour managers, promotere, bookingagenter, markedsføringsfolk, kunstnere, spillestedsejere og -ledere.

De to seminardage er arrangeret af henholdsvis Gimle og Promus i samarbejde med Bandakademiet, og  foregår i Roskilde onsdag den 1. februar 2012 kl. 10-17 og i Århus torsdag d. 2. februar kl. 15-18.

Tilmelding til Roskilde, senest 25. januar. Se her for mere info og tilmelding.
Tilmelding til Århus, senest 31. januar via info@promus.dk – skriv ‘Andy Inglis’ i emnefeltet.

NB! Seminaret foregår på engelsk.

Foto: Tor Erik Schrøder.


3 Responses

 1. This sounds really interesting. However, I can´t come to Roskilde that day. Is there any chance that there could be held an extra course on another date as well, and perhaps in a different part of the country?
  Or is there for those who can´t attend any written material on the subject that could be mailed somehow?
  (Jeg har skrevet på engelsk, da seminaret foregår på engelsk)

  Best wishes
  Maria Elizabeth

  Reply
  • Kære Maria Elizabeth,
   Det er Gimle og Bandakademiet, der arrangerer seminaret, så jeg vil foreslå dig at kontakte dem. De vil kunne svare på dine spørgsmål.
   Venlig hilsen Helle, Dansk Live

   Reply
  • Kære Maria Elizabeth,
   D. 2. februar gentages sammen seminar i Århus. Læs mere her: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=434

   Reply

Comment on this post

Nyhedsbrev