Volue: livemusik for alle

Volue_header

 

Volue arbejder for en livemusik for alle.

Vi skaber opmærksomhed og handling for en styrket tilgængelighed til koncertoplevelser for mennesker med funktionsnedsættelser.

Volues arbejde består af fire elementer:

Volues anbefalinger er spillestedernes og festivalernes praktiske pejlemærker for at komme tættere på løsninger, der giver fysisk adgang og positiv genklang. Find Volues anbefalinger her.

Fast track til tilgængelighed-workshop giver dig værktøjerne til at udvikle en handicap-politik og en handleplan for tilgængelighed for dit spillested eller festival. Deltagelse, kost og logi er gratis for Dansk Lives medlemmer. Læs mere om workshoppen 28.-29. april her.

Bevica Fondens Tilgængelighedspris 2017 er Volue og Bevica Fondens hædring af de spillesteder og festivaler, der gør en særlig indsats for en livemusik for alle. Klik her for at se, hvordan din organisation får del i de 200.000 kr, vi uddeler den 27. oktober.

Volues tilgængelighedsmærke er din organisations mulighed for at blive certificeret tilgængelig. Mærket er let afkodelig information for de mennesker med funktionsnedsættelser, der ønsker at opleve koncerter hos jer. Se her, hvilket niveau din organisation opnår.

Bag Volues ambitiøse samarbejde står Muskelsvindfonden, Roskilde Festival, og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Sammen med Bevica Fonden uddeler vi Bevica Fondens Tilgængelighedspris 2017. Dansk Live varetager projektledelsen.

Spørgsmål? Feedback? Kontakt Dansk Lives projektleder på lyra@dansklive.dk.