MINDRE DRUK. MERE FEST.

Yndlingssodavand_3440x1770

SKAB HELE OPLEVELSER FOR DIN TEENAGER

Det er en stor oplevelse for din teenager at tage på festival for første gang. Musik, fest og samvær med vennerne er i fokus, men festivaler byder også på alkohol. Hvordan tackler du og din teenager det?

 

Som forælder har du et ansvar for at tale med din teenager om alle dele af festivaloplevelsen. Bring alkohol på banen, og vær ikke bange for at sætte grænser. Dine grænser er en nødvendig rettesnor for din teenager, og de har en effekt – det viser alle undersøgelser.

 

Forude venter unikke musikoplevelser for din teenager. Gør hvad du kan for at oplevelserne ikke går tabt i en rus. SKAB HELE OPLEVELSER

 

Læs mere

Fakta om teenagere og alkohol – en hjælp til at starte snakken

 

9 gode råd – du kan give din teenager med på festival

 

Pressemeddelelse – Festivaler sætter ind mod teenagedruk

Kampagnen

På festivalerne bliver der gjort en indsats for at hjælpe teenagere til at håndtere alkoholen hensigtsmæssigt. For 7. år i træk står Sundhedsstyrelsen og Dansk Live bag kampagnen: Mindre druk. Mere fest. Kampagnen er rettet mod de unge selv og mod barpersonalet, der opfordres til at overholde udskænkningsreglerne og passe på de unge. Der udleveres armbånd til unge over 18 år, så det er let at se, hvem der må få serveret alkohol.

 


Læs mere

Music against drugs
- Kampagnesite

 
Mindre druk. Mere fest.
- Kampagnesite forældre

 
Kampagnemateriale
- Til kampagneansvarlige