Tag dine holdninger med, når du tager på festival og går til koncert. Også dem omkring stoffer. Det er ret enkelt, men alligevel svært at have modet til at stå op og sige sin mening. Gør det alligevel. Ellers ender det med, at andre gør det for dig. Vi er ikke bange for at sige vores mening om stoffer. Det skal du heller ikke være.

Så vær med til at markere din holdning til stoffer, når du skal ud og høre musik. Gå fx med I speak my mind badges eller klistermærker, som du finder på spillesteder og festivaler landet over.

Vil du vide mere om stoffers skadelige virkning, kan du læse de hårde facts her. Klik her

Stoffer er ulovlige – også på festivaler og spillesteder
Stoffer er som i resten af samfundet ulovlige på de danske spillesteder og festivaler. Og overtrædelser vil blive straffet efter gældende lovgivning. Men det er også farligt og asocialt at tage stoffer. De giver en utilregnelig adfærd, der kan ødelægge festival- og koncertoplevelsen for dig selv og dine venner. Nyd derfor dine koncerter uden stoffer – og vær glad for, at du er en af dem, der har modet til at sige sin mening.

God festival
Dansk Live

Speak your mind - not someone else's

 

Om kampagnen
For 10. år i træk står Dansk Live og Sundhedsstyrelsen bag kampagnen ’Music Against Drugs’.
Kampagnen er målrettet unge og er synlig på landets festivaler hen over sommeren og på spillesteder landet over fra 13. september til 30. november. Formålet med kampagnen er at markere festivalernes og spillestedernes holdning til stoffer. Og derigennem være med til at skabe et miljø, hvor vi støtter de unge i at sige nej til stoffer.

 


Video