MUSIC AGAINST DRUGS

facebook_grafik_manglende-bogstaver-i

Sundhedsstyrelsen og Dansk Live står bag kampagnen Music Against Drugs og Mindre Druk Mere Fest. I efteråret kører Music Against Drugs på mere end 30 spillesteder landet over, og mange gæster vil kunne nikke genkendende til kampagnen, der også har været en del af indsatsen mod rusmidler på mange af sommerens festivaler.
– De danske spillesteder og festivaler gør et stort arbejde for at levere gode musikoplevelser til publikum gennem velkuraterede musikprogrammer og ved at sikre de bedste rammer, som fx god lyd og gode forhold for publikum og kunstnere. Musik kan være en rus i sig selv, og Dansk Live bakker op om Music Against Drugs kampagnen på spillestederne, udtaler Maren Astrup, Kommunikations- og souschef i Dansk Live.
I Sundhedsstyrelsen er man glade for samarbejdet med de mange spillesteder og Dansk Live og den effekt, den fælles indsats har:
– Andelen af publikum, der tilkendegiver, at kampagnen gør det lettere for dem at sige nej til stoffer vokser fra år til år, ligesom antallet af deltagende festivaler og spillesteder gør det. Vi kan se, at en langvarig, fælles indsats nytter, og at musikmiljøet er en rigtig stærk afsender, siger Maria Koch Abel fra Sundhedsstyrelsen, der er projektleder for Music Against Drugs.

 

Læs mere om kampagnen på www.againstdrugs.dk

Prøv også kræfter med det interaktive spil www.titelkampen.dk og se, om du kan fuldende sangtekster i ”påvirket” tilstand