Mindre Druk. Mere Fest.

Det er en stor oplevelse for din teenager at tage på festival for første gang. Det er musik og fest i flere dage sammen med de bedste venner. Men der er også udfordringer. Alkohol er en af dem.

Derfor er det en god idé, hvis du som forælder tænker for jer begge to, før musikken starter, og taler med din teenager om, hvordan det bliver en god festival. Tal om hvordan I undgår, at alkohol stopper festen, før den rigtig er begyndt.

På den måde får du sendt din teenager godt af sted på festival. Og I får begge chancen for at få det bedste ud af oplevelsen.

 

Forbered dig her

Tænk for 2 – gode råd til dig som forælder
Her kan du få gode råd til en snak om alkohol med din teenager, inden festivalen starter. Klik her

Ni gode råd til din teenagers festivaltur
Her kan du se vores ni gode råd til, hvordan din teenager får festen til at vare længere – lige til at give videre. Klik her

God festival
Dansk Live

Mindre Druk. Mere Fest.

 

 

Om kampagnen
For 5. år i træk står Dansk Live og Sundhedsstyrelsen bag kampagnen ’Mindre druk. Mere fest’. Indsatsen er målrettet unge festivalgæster, deres forældre og barpersonalet og vil være synlig på landets festivaler sommeren over. Formålet er at gøre alle parter i stand til at håndtere unges alkoholforbrug forsvarligt, så alle får en god festivaloplevelse.