Gennem en lang række medlemsfordele og -tilbud, og som forhandlingspart på rammeaftaler med bookingbureauer og ophavsretsorganisationer, kan livearrangører desuden opnå konkrete fordele via et medlemskab.

Dansk Live er en stærk politisk interesseorganisation og leverer
sparring til politikere, faglige organisationer, myndigheder og andre relevante aktører
i samfundet.

Desuden ydes rådgivning til livearrangørerne, så festivaler og spillesteders position overfor både offentlige og kommercielle samarbejdspartnere hele tiden styrkes. Gennem uddannelse og networking sker kompetenceudvikling og videndeling mellem livearrangørerne. I internationalt perspektiv indgår Dansk Live i formaliserede samarbejder med tilsvarende interesseorganisationer fra store dele af Europa, herunder Live DMA og nordiske samarbejder.

Dansk Live repræsenterer cirka 110 danske livearrangører, der med såvel kunstnerisk som kommercielt formål præsenterer dansk og udenlandsk livemusik for et stadigt voksende publikum


Vi modtager ikke offentlige tilskud og er uafhængige af partipolitiske interesser. Det er dermed spillestederne og festivalerne, der med en solidarisk kontingentfordeling driver Dansk Live.

Dansk Live er den samlende aktør som sikrer livemusikken en tydelig stemme. Alle spillesteder og festivaler med en stærk musikprofil som omdrejningspunkt – niche som bredde – hvis overordnede formål er musikken og gode koncertoplevelser til publikum, er velkomne i Dansk Live. Der er plads til de store, men også de små og skæve og dem med en særlig musikprofil.

Tøv ikke med at kontakte sekretariatet for mere information om medlemskab, forslag til samarbejdsprojekter, politiske visioner og nye udfordringer for livemusikken.

Læs om vores Vedtægter

VISIONER
I 2016 definerede vi tre visioner, som sætter retning for organisationens daglige arbejde: hvad ønsker vi at arbejde med og hvor ønsker vi, at organisationen såvel som branchen skal bevæge sig hen?

Vi har formuleret tre visioner for vores arbejde:

Livescenens samfundsmæssige værdi

Talentudvikling og udvikling af scenen

Forretning og partnerskaber.

Læs vores visions paper her
Årstal for stiftelse
0
Antal medlemmer i Dansk Live
0
Festivaler
0
Spillesteder
0
Vores historie
“Dansk Live bygger på en mangeårig indsats for livemusikken. Organisationen blev grundlagt i 2011 efter en fusion af foreningerne Festivaldanmark (stiftet 2003) og spillesteder.dk (stiftet 1972).”

Bestyrelse
 • Formand Lars Sloth

  Gimle

 • Næstformand Maria Theessink

  Tønder Festival

 • Henrik Bondo Nielsen

  Roskilde Festival

 • Lars Charlie Mortensen

  Jelling Musikfestival

 • Ditte Sig Kramer

  Vega

 • Jens Ole Hvid Amstrup

  Arena Nord/ Det Musiske Hus

 • Ida Bjørn Jensen

  Huset-KBH

 • Anne Thorø Nielsen

  Studenterhus Aarhus

 • Carsten V. Nielsen

  Train

 • Bestyrelsen kan kontaktes
  via sekretariatet
Samarbejdspartnere
Logopakke

Her finder I Dansk Lives logo. Vores logo er sort eller hvidt som I frit kan vælge mellem, men ikke ændre på. Når I downloader logopakken, kan I læse mere om, hvordan I skal benytte det. Har I spørgsmål, må I endelig kontakte os.