Kontakt

Kontakt os på

Dansk Live
CVR: 19966593
SOHO Kontorhotel
Flæsketorvet 68.1
1711 København V
Tlf. 86 12 12 30
sekretariat [snabel-a] dansklive.dk

De ansatte på Dansk Live’s sekretariat

Jakob Brixvold har været sekretariatschef siden januar 2007. Hans professionelle virke i musikverdenen startede tilbage i 1990, hvor han stiftede booking- og managementbureauet Offbeat Productions. Derefter stod den på et årti som leder af STARS, parallelt med tjanser som bestyrelsesformand i [spillesteder dk], projektmanager for en scene på Roskilde Festival med mere.
– Kontakt Jakob ved henvendelser vedrørende Dansk Live overordnede, politiske og juridiske spørgsmål, rammeaftaler og lignende. På jakob [snabel-a] dansklive.dk.

Kasper Madsen er uddannet i kommunikation fra RUC af, med speciale i relationer og fankultur. Han har siden 2008 været en del af Gutter Island Garage Rock Festival, hvor han nu er formand. Kasper sidder til dagligt med projektplanlægning og -eksekvering, samt produktionen og afviklingen af Dansk Live’s events.
– Kontakt Kasper på kasper [snabel-a] dansklive.dk.

Margareta Rusin er ansat som ledelsesassistent og kommunikationsansvarlig. Hun er uddannet i kommunikation og engelsk, har været ansat som kommunikationsansvarlig i Huset i Magstræde (nu Huset KBH), sidder i bestyrelsen for Musikparlamentet, og har siddet i bestyrelsen for Dansk Live og [spillesteder dk] samt Alive Festival. Margareta startede på sekretariatet i februar 2012.
– Kontakt Margareta på mr [snabel-a] dansklive.dk eller 25142784.

 

 

Dansk Live’s bestyrelse er

 

Formand Poul Martin Bonde (Danmarks Smukkeste Festival)

Næstformand Jens Jepsen (Klaverfabrikken)
Henrik Bondo Nielsen (Roskilde Festival)
Lars Charlie Mortensen (Jelling Musikfestival)
Theis Petersen (Grøn Koncert)
Lars Sloth (Gimle)
Anette Borg (Slagelse Musikhus)
Ida Bjørn Jensen (Huset-KBH)
Anne Thorø Nielsen (Studenterhus Aarhus)

Bestyrelsen kan kontaktes via sekretariatet


Nyhedsbrev