Kontakt

Kontakt os på

Dansk Live
c/o Lydens Hus
Gammel Kongevej 11-13, 4.sal
1610 Kbh V
CVR: 19966593

Tlf. 86 12 12 30
sekretariat [snabel-a] dansklive.dk

De ansatte på Dansk Live’s sekretariat

Jakob Brixvold har været sekretariatschef siden januar 2007. Hans professionelle virke i musikverdenen startede tilbage i 1990, hvor han stiftede booking- og managementbureauet Offbeat Productions. Derefter stod den på et årti som leder af STARS, parallelt med tjanser som bestyrelsesformand i [spillesteder dk], projektmanager for en scene på Roskilde Festival med mere.
– Kontakt Jakob ved henvendelser vedrørende Dansk Live overordnede, politiske og juridiske spørgsmål, rammeaftaler og lignende. På jakob [snabel-a] dansklive.dk.

 

Maren Astrup Kommunikations- og souschef. Ansvarlig for kommunikation, PR og udviklingsområder hos Dansk Live. Har en baggrund i musik- og kulturbranchen med planlægning og eksekvering af resultatorienteret strategisk kommunikation. Maren Astrup har blandt andet været med til at lancere Red Bulls musikplatforme i Danmark og har desuden arbejdet med kommunikation, musikkonsultation, kuratering, branding, PR og events hos virksomheder og organisationer som Strøm, Pumpehuset, VEGA og for Odense&Co samt NBA og en lang række artister.
Maren Astrup er uddannet cand.comm.
– Kontakt Maren på maren [snabel-a] dansklive.dk

 

Kasper Madsen er uddannet i kommunikation fra RUC af, med speciale i relationer og fankultur. Han har siden 2008 været en del af Gutter Island Garage Rock Festival, hvor han nu er formand. Kasper sidder til dagligt med projektplanlægning og -eksekvering, samt produktionen og afviklingen af Dansk Live’s events.
– Kontakt Kasper på kasper [snabel-a] dansklive.dk.

 

Michael Nymann Folmer Administrations- og Organisationsansvarlig. Michael er ansvarlig for at styrke Dansk Lives statistiske beredskab og forestå det løbende arbejde med administration og økonomi, samt udvikle organisationen og medlemmernes engagement. Michael kommer til Dansk Live efter en række år i it-erhvervets brancheorganisation – IT-Branchen – hvor han har arbejdet med administration, analyse, medlemsservice og politisk interessevaretagelse indenfor bl.a. SKAT, Uddannelse, regional Erhvervsudvikling, Miljø og Klima. Michael har desuden erfaring fra tidl. ansættelser i Erhvervs- og Vækstministeriet og Tænketanken DEA.
Michael Nyman Folmer er uddannet Cand.merc.(fil) fra CBS, aktiv musiker og engageret i musikmiljøet.
– Kontakt Michael på michael[snabel-a]dansklive.dk

Dansk Live’s bestyrelse er

DanskLive_0859

Formand Poul Martin Bonde (Danmarks Smukkeste Festival)

Næstformand Jens Jepsen (Klaverfabrikken)
Henrik Bondo Nielsen (Roskilde Festival)
Lars Charlie Mortensen (Jelling Musikfestival)
Lars Sloth (Gimle)
Anette Borg (Slagelse Musikhus)
Ida Bjørn Jensen (Huset-KBH)
Anne Thorø Nielsen (Studenterhus Aarhus)
Dorte Olsen (Vig Festival)

Bestyrelsen kan kontaktes via sekretariatet


Nyhedsbrev