Kontakt

Kontakt os på

Dansk Live
CVR: 19966593
SOHO Kontorhotel
Flæsketorvet 68.1
1711 København V
Tlf. 86 12 12 30
sekretariat [snabel-a] dansklive.dk

De ansatte på Dansk Live’s sekretariat

Jakob Brixvold har været sekretariatschef siden januar 2007. Hans professionelle virke i musikverdenen startede tilbage i 1990, hvor han stiftede booking- og managementbureauet Offbeat Productions. Derefter stod den på et årti som leder af STARS, parallelt med tjanser som bestyrelsesformand i [spillesteder dk], projektmanager for en scene på Roskilde Festival med mere.
– Kontakt Jakob ved henvendelser vedrørende Dansk Live overordnede, politiske og juridiske spørgsmål, rammeaftaler og lignende. På jakob [snabel-a] dansklive.dk.

Susanne Docherty har været ansat som udviklingschef i Dansk Live siden august 2013. Susanne har i perioden 1997-2009 været leder af hhv. kulturhuset Kapelvej 44 samt Huset i Magstræde i København. Fra 2009 – 2013 var hun kultur- og fritidschef i Slagelse kommune, herefter blev hun selvstændig med rådgivningsfirma med fokus på ledelse og forretningsudvikling indenfor kulturområdet. Susanne er cand mag i Æstetik og kultur og har en Excecutive MBA fra CBS.
– Kontakt Susanne på susanne [snabel-a] dansklive.dk.

Margareta Rusin er ansat som ledelsesassistent og kommunikationsansvarlig. Hun er uddannet i kommunikation og engelsk, har været ansat som kommunikationsansvarlig i Huset i Magstræde (nu Huset KBH), sidder i bestyrelsen for Musikparlamentet, og har siddet i bestyrelsen for Dansk Live og [spillesteder dk] samt Alive Festival. Margareta startede på sekretariatet i februar 2012.
– Kontakt Margareta på mr [snabel-a] dansklive.dk eller 25142784.

 

 

Dansk Live’s bestyrelse er

 

Formand Poul Martin Bonde (Danmarks Smukkeste Festival)

Næstformand Jens Jepsen (Klaverfabrikken)
Henrik Bondo Nielsen (Roskilde Festival)
Jakob Kwedéris (Huset-KBH)
Jesper Jul (Pavillonen)
Lars Charlie Mortensen (Jelling Musikfestival)
Theis Petersen (Grøn Koncert)
Lars Sloth (Gimle)
Dorte Hartmann (Spillestedet Stengade)

Bestyrelsen kan kontaktes via sekretariatet


NyhedsbrevBilleder