Kontakt

Kontakt os på

Dansk Live
CVR: 19966593
SOHO Kontorhotel
Flæsketorvet 68.1
1711 København V
Tlf. 86 12 12 30
sekretariat [snabel-a] dansklive.dk

De ansatte på Dansk Live’s sekretariat

Jakob Brixvold har været sekretariatschef siden januar 2007. Hans professionelle virke i musikverdenen startede tilbage i 1990, hvor han stiftede booking- og managementbureauet Offbeat Productions. Derefter stod den på et årti som leder af STARS, parallelt med tjanser som bestyrelsesformand i [spillesteder dk], projektmanager for en scene på Roskilde Festival med mere.
- Kontakt Jakob ved henvendelser vedrørende Dansk Live overordnede, politiske og juridiske spørgsmål, rammeaftaler og lignende. På jakob [snabel-a] dansklive.dk.

Susanne Docherty har været ansat som udviklingschef i Dansk Live siden august 2013. Susanne har i perioden 1997-2009 været leder af hhv. kulturhuset Kapelvej 44 samt Huset i Magstræde i København. Fra 2009 – 2013 var hun kultur- og fritidschef i Slagelse kommune, herefter blev hun selvstændig med rådgivningsfirma med fokus på ledelse og forretningsudvikling indenfor kulturområdet. Susanne er cand mag i Æstetik og kultur og har en Excecutive MBA fra CBS.
- Kontakt Susanne på susanne [snabel-a] dansklive.dk.

Margareta Rusin er ansat som ledelsesassistent og kommunikationsansvarlig. Hun er uddannet i kommunikation og engelsk, har været ansat som kommunikationsansvarlig i Huset i Magstræde (nu Huset KBH), sidder i bestyrelsen for Musikparlamentet og Alive Festival, og har siddet i bestyrelsen for Dansk Live og [spillesteder dk]. Margareta startede på sekretariatet i februar 2012.
- Margareta er på barsel resten af 2014, kontakt venligst Alexandra herunder.

Alexandra Comiotis er ansat som sekretariatsmedarbejder fra den 20. januar 2014, men har arbejdet freelance for Dansk Live med varierende opgaver siden 2013. Hun agerer barselsvikar for Margareta Rusin i hele 2014. Alexandra studerer Informationsvidenskab & Kulturformidling på Københavns Universitet, og er med i arrangørgruppen på Alive Festival. Hun har flere års erfaring fra musik- og mediebranchen i form af tidligere stillinger på musikmagasinet GAFFA, eventbureauet Brandvenue samt reklamebureauet Avant – Art.
- Kontakt Alexandra vedrørende arrangementer, kurser og øvrige aktiviteter på 25142784 eller alex [snabel-a] dansklive.dk.

 

 

Dansk Live’s bestyrelse er

 

Formand Poul Martin Bonde (Danmarks Smukkeste Festival)

Næstformand Jens Jepsen (Klaverfabrikken)
Henrik Bondo Nielsen (Roskilde Festival)
Jakob Kwedéris (Huset-KBH)
Jesper Jul (Pavillonen)
Lars Charlie Mortensen (Jelling Musikfestival)
Theis Petersen (Grøn Koncert)
Lars Sloth (Gimle)
Dorte Hartmann (Spillestedet Stengade)

Bestyrelsen kan kontaktes via sekretariatet


NyhedsbrevBilleder