Nyt dansk musiksite for verdensmusik

Almonde_logoweb

Global Copenhagen lancerer et spritnyt dansk musiksite for verdensmusik: Almonde.dk – et musiksite som koncentrerer sig om verdensmusik, og alle de genrer der ligger gemt under denne kategori – afrobeat, balkan, cumbia, kuduro, ska, garifuna, sufi, klezmer, samba, mestizaje og alt det andet du ikke hører meget om andre steder.

Formålet med Almonde.dk er at skrive om og præsentere musik man næsten aldrig hører noget om. Det er musik, der sjældent bliver spillet i radioen, musik de etablerede medier sjældent interesserer sig for, og musik der ofte må leve et tilbagetrukket liv på bagerste hylde i pladebutikken – hvis det overhovedet findes der.

Det regionale spillested Global står bag Almonde.dk, men der er ikke tale om en alternativ ”Global-hjemmeside”. Almonde.dk er til for musikken og kun musikken – og så selvfølgelig for alle der synes, verdensmusikken lever en lidt for hemmelig tilværelse i de større og mere etablerede medier.

Du kan finde følgende indhold på Almonde.dk

– I ”Features” er der frit slag om alt mellem det musikalske himmel og helvede.
– Kronikken er alt det, man ikke må fylde nettet med: Lange og dybdeborende artikler om emner med          relevans.
– Into the Wild er fotoreportager fra.. ja.. ”the wild”. The wild kan være junglen et sted i Sydamerika,          men det kan ligeså godt være øvelokaleforhold i Warszawa.
– I Voxpoppen får den såkaldt almindelige dansker taletid – så længe det handler om verdensmusik, og    alt det der ligger i dette begreb.

Links:
Almonde.dk
Almonde.dk på Facebook


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder