Musikparlamentet på Social Media Week

Musikparlamentet logo

Musikparlamentet afholder arrangement på Social Media Week i København.

I anledningen af Social Media Week i København, hvor de sociale mediers betydning for vores hverdag bliver udforsket på kryds og tværs over hele byen,  sætter Musikparlamentet og RMC spot på musikforbrugerens færden på de sociale medier og inviterer til paneldiskussion.

Paneldiskussion
Rasmus Rex (RMC) er moderator for et nøje udvalgt panel bestående af Rasmus Junge (Frost Festival), Martin Ibsen (YourWaves), Jeppe Nygård Christensen (Bandet Shaking Sensations) og Natasha Friis Saxberg (Gignal).

Paneldiskussionen vil gå på spørgsmål omkring, hvad de nye digitale forbrugsmønstre betyder for vores evne til at fordybe os i musikken, og hvordan formår musikeren bedst at gøre sig vedkommende på de sociale medier, hvor den urolige musikforbruger hele tiden higer efter nye oplevelser.

Koncert med Santiago
Udover paneldiskussion vil der være koncert med det lovende danske band, Santiago, fra RMC. Gruppen udgav sidste år ep’en, Everybody Knows I’m Haunted, og blev hurtigt favoritter på Det Elektriske Barometer på P3 med nummeret ”Take Me Somewhere”.

 

Program: ”Hvad betyder de sociale medier for musikforbrugeren?”
16:00 Dørene åbnes
16:30 Koncert med Santiago
17:15 Paneldiskussion
18:30 Mad og drikkevarer
19:00 Slut

Dato: Torsdag d. 21. februar

Sted:
RMC – Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1, Holmen
1437 København K

OBS: Arrangement er gratis, men tilmelding her er nødvendig, da der er begrænsede pladser

Links:
Musikparlamentet
Social Media Week


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder