Debat om udvikling og udfordring af livescenen

Musikparlamentet logo

Musikparlamentet og Rytmisk Center inviterer endnu engang til debataften i musikkens tegn. Denne gang til debat om udvikling og udfordring af livescenen og det gængse liveformat.

Musikparlamentet er gået sammen med Livelaboratoriet og projekt Lydkultur for at give publikum en ’særlig’ oplevelse. Arrangementet vil nemlig handle om, hvad musikere og livearrangører selv kan gøre for at give deres publikum en særlig oplevelse, som er værd at betale for.

Fokus for aftenen er således: Hvordan kan man arbejde med nytænkning inden for livescenen, når ressourcerne (især de økonomiske) er få? Nytænkning skal i den sammenhæng forstås som det at kunne skabe en musikalsk liveoplevelse for publikum, der går ud over det traditionelle koncertformat.

Arrangementet sker i samarbejde med Livelaboratoriet og det store udviklingsprojekt Lydkultur, som VEGA er tovholder på.

Aftenen starter med et oplæg om Lydkultur, dernæst en spændende og lærerig debat og til sidst livemusik med From The Sun.


Aftenens panel:
Kristian Koch: Live-coach (sceneoptræden for musikere – coaching og foredrag)
Esben Marcher: Spillestedsleder på Forbrændingen
Anna Porse: Ekspert i oplevelsesøkonomi og direktør i Manto A/S
Jomi Massage: (Signe Høirup Wille-Jørgensen) Musiker

Moderator er Torben Eik, partner i firmaet YourWaves, der arbejder med digital kommunikation inden for musik– og kulturbranchen.

Det hele finder sted torsdag d. 29. marts kl. 19.30 i Ideal Bar.


Program:
19.30-20.00: Oplæg om Lydkultur
20.15-21.30: Debat om nytænkning af livescenen
22.00: Koncert med From The Sun
Sted: Ideal Bar – Enghavevej 40, 1674 København
Entré: 50 kr.


Links:

Musikparlamentet
Event på Facebook

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder