God arbejdskultur indeholder både inspiration til forebyggelse og rådgivningsaftaler til konkret håndtering af krænkende adfærd på arbejdspladsen.

Nedenfor findes adfærdspolitikker samt yderligere information om de rådgivningsaftaler, som man kan få rabat på som Dansk Live-medlem.

Få gratis rådgivning hos Arbejdstilsynet

Du kan også altid tage kontakt til Arbejdstilsynet, som tilbyder gratis rådgivning. På deres hjemmeside kan du også finde information, materiale og vejledning.

Ved behov for sparring kan følgende personer kontaktes

- Trine Teglhus, SMUK Festival: trineteglhus@smukfest.dk
- Jacob Bostrup, Grøn Koncert/Muskelsvindfonden: jabo@muskelsvindfonden.dk
- Louise Bech, NorthSide/Tinderbox: louise@downthedrain.dk
- Mads Riishede, MantziusLive: madr@rudersdal.dk
- Mikael Sort, Tønder Festival: mso@tf.dk

Har du spørgsmål, bidrag eller ideer, er du meget velkommen til at kontakte Dansk Lives sekretariat på sekretariat@dansklive.dk.

Vi har i samarbejde med Sirius advokater udarbejdet en politik om god adfærd. I kan bruge adfærdspolitikken, som den er eller bruge den som inspiration til at fastlægge rammerne for adfærd og handlinger. Derudover kan I også hente ”Politik for mobning, overgreb og chikane”, som ligeledes kan bruges, som den er eller som inspiration.
Dansk Live har indgået en aftale med konsulenthuset Hartmanns, der tilbyder autoriseret rådgivning indenfor psykosociale arbejdsmiljøproblematikker. Som medlem hos Dansk Live får 15 % rabat på alle ydelser.
Det er helt afgørende for Dansk Live, at der er en god kultur på de enkelte spillesteder og festivaler. Vi vil gerne kunne støtte medlemmerne mest muligt i det, og vi har derfor lavet en samarbejdsaftale med SIRIUS advokater, der blandt andet tilbyder ledelsessparring og webinarer. Som medlem hos Dansk Live får 15 % rabat på alle ydelser.