Dansk Live, DKK - Danske Koncert og Kulturhuse samt centrale bookingbureauer har indgået aftale om rammevilkår for koncerter med danske bands på danske spillesteder og festivaler samt koncert- og kulturhuse. Med aftalerne sikres det, at koncerter gennemføres på optimal vis for både musikerne, koncertarrangørerne og publikum.
Dansk Live forhandler på vegne af sine medlemmer aftaler med Koda om offentlig fremførelse af musikværker. Aftalen sikrer medlemmer af Dansk Live en god, let og overskuelig betalingsmulighed ved brug af musik i forbindelse med afvikling af koncerter og andre arrangementer. Medlemmer kan desuden nøjes med at afregne én gang årligt, og aftalen giver også mulighed for fri brug af musik på hjemmesider i forbindelse med promovering af koncerter.
  Aftalen repræsenterer arrangører af livekoncerter og rettighedshavere til udgivne lydoptagelser. Denne aftale omfatter alle livekoncerter, som arrangeres af medlemmer af Dansk Live, hvor der anvendes udgivne lydoptagelser. Indrapportering og betaling heraf er desuden gjort let og overskuelig som følge af aftalen.
   Dansk Live har indgået en rammeaftale med Ticketmaster, der sikrer medlemmer af Dansk Live fordelagtige priser på billetsalg og vilkår. Aftalen om billetsalg indgåes direkte imellem arrangør og Ticketmaster.
    Dansk Live har indgået en aftale med Tryg Forsikring omkring udvidet forsikringssamarbejde. Det betyder, at man som medlem af Dansk Live vil kunne opnå rabat på relevante forsikringsbehov i forhold til løsøre, bygninger, teknik, arbejdsskade og ansvar. Kontakt Tryg eller sekretariatet for at høre nærmere om mulighederne.
     Hvis man som spillested eller festival ønsker at kunne modtage kortbetalinger, som ikke er Dankort, er det nødvendigt med en indløsningsaftale. Dansk Live har lavet en aftale med NETS om dette, der giver fordelagtige procenter og vilkår til medlemmerne.
      Dansk Live kan i samarbejde med Lasertryk.dk tilbyde gode priser på tryksager.
       Dansk Live har indgået en aftale med Nordic Wristband, som giver medlemmer mulighed for at opnå rabatter på armbånd samt andre relaterede produkter.
        OnlinePOS leverer kasseterminaler med touchskærme. Disse kan integreres med en lang række betalingsløsninger som for eksempel Mobilepay, dankortterminaler og cashcards. Medlemmer af Dansk Live får en kontantrabat på abonnementet og kan også opnå rabat på udvalgte kasseterminaler. Derudover tilbydes medlemmer også en gratis integrering af OnlinePOS i en lang række økonomisystemer - eksempelvis e-conomic.
         Dansk Live har indgået aftale med Provargo, der producerer og leverer cloud-baserede barsystemer. Provargo giver medlemmer af Dansk Live en kontantrabat på minimum 10% på alt udstyr. Derudover tilbydes medlemmer også en gratis integration til POS systemer. Kontakt Provargo her: https://provargo.com/da/provargo-og-dansklive/
         Dansk Live har indgået aftale med Getting Green, der blandt andet er leverandør af Boson hjemmetest. I aftalen kan medlemmer købe hjemmetest til medlemspris.