Dansk Live, DKK - Danske Koncert og Kulturhuse samt centrale bookingbureauer har indgået aftale om rammevilkår for koncerter med danske bands på danske spillesteder og festivaler samt koncert- og kulturhuse. Med aftalerne sikres det, at koncerter gennemføres på optimal vis for både musikerne, koncertarrangørerne og publikum.
Dansk Live forhandler på vegne af sine medlemmer aftaler med Koda om offentlig fremførelse af musikværker. Aftalen sikrer medlemmer af Dansk Live en god, let og overskuelig betalingsmulighed ved brug af musik i forbindelse med afvikling af koncerter mv. Medlemmer kan desuden nøjes med at afregne en gang årligt, og aftalen giver også mulighed for fri brug af musik på hjemmesider i forbindelse med promovering af koncerter.
  Aftalen repræsenterer arrangører af livekoncerter og rettighedshavere til udgivne lydoptagelser. Denne aftale omfatter alle livekoncerter, som arrangeres af medlemmer af Dansk Live, hvor der anvendes udgivne lydoptagelser og gør indrapporteringen og betalingen heraf let og overskuelig.
   Dansk Live har indgået en rammeaftale med Ticketmaster, der sikrer medlemmer af Dansk Live fordelagtige priser på billetsalg og vilkår. Aftalen om billetsalg indgåes direkte imellem arrangør og Ticketmaster.
    Dansk Live udvikler løbende medlemsrabatter og -fordele i forhold til akkreditering til relevante festivaler og internationale brancheevents. Dette gælder blandt andet By:Larm, SPOT og Roskilde Festival. Vil du videre mere, er du velkommen til at kontakte sekretariatet for at høre nærmere om gældende aftaler og muligheder.
     Dansk Live har indgået en aftale med Tryg Forsikring omkring udvidet forsikringssamarbejde. Det betyder, at man som medlem af Dansk Live vil kunne opnå rabat på relevante forsikringsbehov ift. løsøre, bygninger, teknik arbejdsskade og ansvar. Kontakt Tryg eller sekretariatet for at høre nærmere om mulighederne.
      Hvis man som spillested eller festival ønsker at kunne modtage kortbetalinger, som ikke er Dankort, er det nødvendigt med en indløsningsaftale. Dansk Live har lavet en aftale med NETS om dette, som giver fordelagtige procenter og vilkår til medlemmerne.
       Dansk Live kan i samarbejde med Lasertryk.dk tilbyde gode priser på tryksager.
        Dansk Live har indgået en aftale med Nordic Wristband, som giver medlemmer mulighed for at opnå rabatter på armbånd samt andre relaterede produkter.
         Dansk Live har forhandlet en god hotelaftale på plads med Scandic-hotellerne. Rabatten varierer fra sted til sted og i forhold til belægningen.
          Som medlem af Dansk Live kan du købe 10EaZy dB-målesystemer med en rabat på 10%.Med dB målinger sikres både publikum og personale mod unødvendigt høje lydniveauer. Systemet kan også bruges til at kortlægge hvor højt lydniveauet er i personaleområdet når der spilles musik så de ansatte kan udstyres med korrekt høreværn.
           OnlinePOS leverer kasseterminaler med touchskærme. Disse kan integreres med en lang række betalingsløsninger - f.eks. Mobilepay, dankortterminaler og cashcards. Medlemmer af Dansk Live får en kontantrabat på abonnementet og kan også opnå rabat på udvalgte kasseterminaler. Derudover tilbydes medlemmer også en gratis integrering af OnlinePOS i en lang række økonomisystemer - eksempelvis e-conomic.