Som medlem af Dansk Live kan du købe 10EaZy dB-målesystemer med en rabat på 10%.Med dB målinger sikres både publikum og personale mod unødvendigt høje lydniveauer. Systemet kan også bruges til at kortlægge hvor højt lydniveauet er i personaleområdet når der spilles musik så de ansatte kan udstyres med korrekt høreværn.
  Dansk Live kan i samarbejde med Lasertryk.dk tilbyde gode priser på tryksager. Skriv til sekretariatet for rabatkode.
   Dansk Live har indgået en aftale med Nordic Wristband, som giver medlemmer mulighed for at opnå rabatter på armbånd samt andre relaterede produkter.
    DropBucket en sammenklappelig kraftig papskraldespand, som er en bæredygtig, simpel og effektiv affaldsløsning til events og festivaler. Det er den, fordi den hurtigt kan opstilles strategisk hvorved mængden af henkastet affald minimeres, som i sidste ende både er økonomisk- og tidsbesparende. Priserne varierer alt efter det ønskede antal DropBuckets, men gennem Dansk Live er det muligt at opnå rabatter på op til 16%.
     PeeFence er et prisvindende urinal, som effektivt får festival- og koncertgængere til at lade vandet i urinalet frem for blot på jorden. Dette reducerer mærkbart lugtgener, og resulterer i en bedre oplevelse for alle deltagere. PeeFence installeres på 2 minutter uden brug af værktøj. Dansk Live medlemmer opnår 10% rabat på deres ordre og kan derudover også opnå mængderabat ved større ordre.
      OnlinePOS leverer kasseterminaler med touchskærme. Disse kan integreres med en lang række betalingsløsninger - f.eks. Mobilepay, dankortterminaler og cashcards. Medlemmer af Dansk Live får en kontant rabat på både selve kasseterminalerne, men også på abonnementet. Derudover tilbydes medlemmer også en gratis integrering af OnlinePOS i en lang række økonomisystemer - eksempelvis e-conomic.