Charlie_Gunnar.png#asset:3594


Dansk Lives Ærespris - Årets Gunnar

Dansk Lives Ærespris – Årets Gunnar er medlemmernes interne ærespris og er opkaldt efter mangeårig formand for Haze Over Haarum, Gunnar Skytte, der blev tildelt prisen første gang. Prisen er en vandrepokal i form af et stykke vægkunst, der løbende bliver indgraveret med alle tidligere vinderes navne.

Det er Dansk Lives bestyrelse, der beslutter, hvem der skal modtage prisen. Prisen gives til et medlem, der gennem en årrække har gjort en helt særlig indsats for livemusikken i Danmark.

Modtagere af Dansk Lives Ærespris – Årets Gunnar:

2008: Gunnar Skytte, Haze Over Haarum

2009: Nanne Enemark, Nord-Als Festival

2010: Peter Ib Hansen, Smukfest

2011: Peter Møller Madsen, Nibe Festival

2012: Per Abildtrup, Amager Bio

2013: Bettina Küsch, Jelling Musikfestival

2014: Rikke Øxner, Roskilde Festival

2015: Per Dragheim, Paletten

2016: Jens Rømer, Klaverfabrikken

2017: [Ikke tilddelt]

2018: Lasse Mortensen, Sølund Musikfestival

2019: Lars ‘Charlie’ Mortensen, Jelling Musikfestival

Årets Nytænker

Årets Nytænker er Dansk Lives skulderklap for initiativtagere i livebranchen. Årets Nytænker har sat tingene på spidsen og taget initiativ til nye relevante formater, forretningsmodeller eller koncepter.

Årets Nytænker er en vandrepokal, og prismodtageren må derfor prale med prisen i et år - men skal derefter gøre sig fortjent til endnu en runde. Prisen kan gå til et individ eller en gruppe.

Det er medlemmer af Dansk Live, der indstiller sig selv eller andre til Årets Nytænker. Af indstillingerne udvælger Dansk Lives bestyrelse tre nominerede, der hver især fortjener ekstra ros og opmærksomhed. Af de tre nominerede vælger bestyrelsen en modtager af Årets Nytænker.

Modtagere af Årets Nytænker:

Årets Nytænker uddeles første gang i oktober 2020.