Som medlem af Dansk Live kan du købe 10EaZy dB-målesystemer med en rabat på 10%.Med dB målinger sikres både publikum og personale mod unødvendigt høje lydniveauer. Systemet kan også bruges til at kortlægge hvor højt lydniveauet er i personaleområdet når der spilles musik så de ansatte kan udstyres med korrekt høreværn.
  Dansk Live kan i samarbejde med Lasertryk.dk tilbyde gode priser på tryksager.
   Dansk Live har indgået en aftale med Nordic Wristband, som giver medlemmer mulighed for at opnå rabatter på armbånd samt andre relaterede produkter.
    Dansk Live har indgået en aftale med Peter Larsen Kaffe om rabat på the, kaffe og forskelligt tilbehør. Medlemmer af Dansk Live tilbydes en rabat på 10% på the og diverse tilbehørsartikler, samt rabat på 20 kr./kg på instantkaffe og 10 kr./kg på formalet og helbønnekaffe. Derudover tilbydes en kontantrabat på 10% ved køb af nye kaffemaskiner, bryganlæg, kværne etc.
     Dansk Live’s har indgået en aftale med PostNord, der giver gode rabatter på husstandsomdeling, med priser helt ned til 0,56 kr. pr. forsendelse.
      Dansk Live har forhandlet en god hotelaftale på plads med Scandic-hotellerne. Rabatten varierer fra sted til sted og i forhold til belægningen. Størst er rabatterne i weekenderne, hvor der ikke er så meget run på hotellerne. For at gøre brug af rabatten og se rabatprisen på overnatningen, skal du indtaste en særlig bookingkode.
       Flere spillesteder og festivaler har oplevet problemer i forhold til at forsikre frivillige foreningsmedlemmer. Derfor kan Dansk Live tilbyde en arbejdsskadeforsikring i samarbejde med Tryg, der går ind og dækker i de tilfælde hvor der måtte ske en underkendelse.