Live DMA afholder generalforsamling på SPOT

Logo-Live-DMA-site4

Den europæiske fælles interesseorganisation, Live DMA, arbejder for at promovere livemusik på tværs af Europa på forskellige parametre som fx. talentudvikling, diversitet videnduviling og netværk mm. og repræsenterer 1000 medlemmer fra venues, spillesteder og aktører som beskæftiger sig med livemusik på tværs af Europa.

Dansk Live er medlem og værter for generalforsamlingen i år, under SPOTs brancheforum SPOT+. Dermed er der rig lejlighed til at møde internationale kolleger lørdag den 30. april og som medlem af Dansk Live kan man tilmelde sig generalforsamlingen ved at skrive spillested/festival og navn til Live DMA koordinator, Audrey Guerre: audrey.guerre@live-dma.eu.

Generalforsamlingen ligger i sammenhæng med en hel dag med fokus på den europæiske livemusik under titler som “The Mastering of a Music City”, “The Future of European Festivals” og “The Future of venues” med en række topspeakere fra blandt andet festivaler med en særlig profil, som fx. den nye danske Heartland, spillesteder og med keynote Amy Terrill, som står bag en publikation om strategier for en musikby.

festival-panel-2-300x106@2x
Panel til “The Future of European Festivals”

Læs mere her.

 

 

 

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder