Konference: Live Miljøet Mødes

Volcano og Dansk Live inviterer hele livemiljøet til konferencen
Live Miljøet Mødes.

Livemiljøet mødes på tværs af brancher til denne konference, hvor der både vil være et musikerpanel og et branchepanel, der begge sætter fokus på nogle af de udfordringer og misforståelser, der eksisterer brancherne imellem. Konferencens keynote speaker, Jim McCarthy, har vi hentet hjem helt fra Los Angeles. McCarthy, der til daglig er CEO i Goldstar, som er verdens største online halvpris billetudbyder, har specialiseret sig i forretningsudvikling og strategisk marketing. Det er første gang McCarthy holder oplæg i Europa.

 

Program

10:30 Ankomst og kaffe

11:05 Keynote speaker: Jim McCarthy (USA)
Jim McCarthy, CEO af Goldstar, der er verdens største online halvpris billetudbyder, har specialiseret sig i forretningsudvikling og strategisk marketing. På konferencen vil han komme ind på emner som hvordan kagen kan skæres anderledes og hvorvidt livearrangørerne er gearet til at tage imod den store opmærksomhed, som publikum viser dem (ophold og rejse er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg).

 

12:00 Musikerpanel
med Kristian Riis (Nephew), Kato, Mikkel Ploug (Mikkel Ploug Group/Equilibrium), Lucy Love og Katinka Fogh Vindelev (Efterklang/We like we).

Diskussion af virkeligheden fra turné-idéen opstår til regnskabet skal gøres op, og samarbejdet med agenter, arrangører og managers mv.

 

13:00 Live Miljøet Mødes i open space
Tag din frokost med i open space og gå på rundtur i disse fire spændende oplæg. Alle oplæg varer 20 min. og kører hver to gange.

Followmusic – gå aldrig glip af en koncert
Martin Gammeltoft fortæller om tjenesten Followmusic, der sørger for at brugerne altid får at vide når deres yndlingskunstnere giver koncert i nærheden. Der vil være gennemgang af tjenesten som den er, og et indblik i de mange planer for udvidelse af tjenesten.

Præsentation af Rockens Danmarkskort
Rockens Danmarkskort er en digital platform, som skal sætte fokus på alle de steder, der har og har haft betydning i den danske rockhistorie – med bidrag fra stederne selv, fans, musikere, journalister etc.

Reeperbahn Festival
conducted in English
The Reeperbahn Festival is Germany’s largest club festival. Not only is do they present more than 400 wide-ranging events in over 70 venues but the festival is also one of the three most important industry platforms in Europe.

by:Larm Festival
Erlend Mogård-Larsen vil fortælle om by:Larm, som mødested og netværksplatform for den nordiske og internationale musikbranche. Derudover vil han fortælle om hvordan de ønsker at videreudvikle by:Larm, som mødested med en klar og tydelig nordisk profil og hvordan de arbejder i forhold til programlægning af festivalen og det faglige program.

 

14:15 Branchepanel
med Steen Jørgensen (Direktør for Vega, Formand for Roskilde Festival gruppen), Rasmus Salfelt (Loppen/Den Grå Hal), Brian Nielsen (Scandinavian, Northside), Jakob Sørensen (MD Copenhagen Records), Ulrik Ørum-Petersen (Volcano) og Claus Visbye (Smukfest).

Diskussion af forretningsaspektet versus kunst, at skabe en god business, under hensyntagen til fødekæden, og hvordan holder man styr på flere kasketter inden for samme branche.

 

15:30 Showcase med Maïa Vidal

Pris: kr. 450,- pr pers /
Grupperabat: Min. 3 pers = kr. 300,- pr pers.
Priser er ex moms, men inkl. frokost.
Dato: Torsdag d. 11. april kl. 10:30 – 16:00
Sted: Klaverfabrikken, Hillerød.
Tilmelding: sekretariat@dansklive.dk – inden d. 4. april

 


Comment on this post

Partnere