København markerer sig på international jazzscene

downbeatint570px

Copenhagen Jazzhouse, som er medlem af Dansk Live, er blevet udvalgt, som en af de 150 jazzklubber i verden, som man absolut må besøge.

I den seneste nummer af DownBeat Magazines udgave af den internationale Jazz Venue Guide: “150 Jazz Clubs You Must Visit”, er Copenhagen Jazzhouse og Jazzhus Montmartre med på den ekslusive liste. Dermed er Danmark repræsenteret med hele to jazzspillesteder på listen i den relativt begrænsede Europa-sektion af en ellers noget USA-domineret liste.

Om Jazzhouse skriver de: “After a flood interrupted the long history of this Danish jazz landmark, it was renovated and reopened in 2012, with a new concert hall in tow. Jazzhouse is a must-visit stop for any jazz artist, or fan, in the region.”

Her i landet har vi naturligvis vidst det længe, men nu har den udenlandske presse altså også fået øjnene op for det: Danmark er et jazzland der har, hvad der skal til for at være med på den internationale scene.

DownBeat magazine, der kalder sig for bedstefaderen af amerikanske musikmagasiner, dækker det bedste inden for jazz og blues.

Link:
Downbeat.com


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder