Volue - livemusik for alle

Volue arbejder for en livemusik, der er tilgængelig for alle.

Vi skaber opmærksomhed og handling for en styrket tilgængelighed til koncertoplevelser for mennesker med funktionsnedsættelser.


Volues tilgængelighedsmærke er din organisations mulighed for at blive certificeret tilgængelig. Mærket er let afkodelig information for de mennesker med funktionsnedsættelser, der ønsker at opleve koncerter hos jer. Se her, hvilket niveau din organisation opnår.

Registrer dit spillested eller festival som tilgængelig her.

De foreløbigt registrerede organisationer er: 

Grøn, Musikhuzet, Forbrændingen, Spillestedet Harder’s, Sønderborghus, RADAR, STARS, Spillestedet Thy, Roskilde Festival, Gimle, Smukfest, og Sølund Musik Festival.


Bevica Fondens Tilgængelighedspris 2017 er Volue og Bevica Fondens hædring af de spillesteder og festivaler, der gør en særlig indsats for en livemusik for alle. Klik her for at se, hvordan din organisation får del i de 200.000 kr, vi uddeler den 27. oktober.


Bag Volues ambitiøse samarbejde står Muskelsvindfonden, Roskilde Festival, og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Sammen med Bevica Fonden uddeler vi Bevica Fondens Tilgængelighedspris 2017. Dansk Live varetager projektledelsen.

Spørgsmål? Feedback? Kontakt Dansk Lives projektleder på lyra@dansklive.dk.