Folkemødet forankret

2012 Folkemødet_danielsen

I denne weekend mødtes for 2. gang folket, politikere, medier og interesseorganisationer til softice, fadøl – og i hundredevis af politiske debatter på Folkemødet på Bornholm.

Kort efter regeringsskiftet var der tvivl om S-R-SF ville følge op på initiativet, der oprindeligt er født af Bertel Haarder og Venstre. Men det skal tjene til regeringens ære at stort set alle ministre og politiske ordførere var tilstede, i et samlet deltagerantal på hen ved 25.000 – dobbelt så mange som sidste års debut. Dog betød det kinesiske statsbesøg, at politikerne måtte rejse frem og tilbage, og mange også afkorte deres ophold.

Også musiklivets organisationer
Nogle få af musiklivets organisationer var tilstede, således også Dansk Live, der gjorde research i forhold til hvordan vi fremadrettet kan deltage. Og at dømme efter mange begejstrede organisationsfolks ytringer i de sene timer, bliver det langtfra kun Dansk Live der til næste år vil bidrage programmæssigt til en endnu større succes i Allinge.

 

(billedtekst: Esben Danielsen fra Roskilde Festival og kaospilot Carl Damm lyttede intensivt da moderatoren – igen – strammede reglerne i Folkets Kulturlaboratoriums Future Battle)


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder