Q&A: Webinar om COVID-19 og events

Nyheder – 20 marts 2020

Dansk Live og RF Experience havde forleden taget initiativ til et webinar for koncertarrangører i forbindelse med COVID-19 og events. Se eller gense webinaret og læs svar på spørgsmål fra deltagerne her.

Dansk Live afholdt i går (torsdag d. 19. marts) Webinar omkring situationen med coronasmitte og dens betydning for koncertarrangørerne. Webinaret trak lidt ud, og vi fik desværre ikke besvaret alle spørgsmål. Derfor har vi efterfølgende besvaret spørgsmålene, som kan findes i nedenstående Q&A.

Video fra webinaret kan ses øverst i denne artikel.

Q&A findes her.

Sparring og rådgivning

Der er fortsat stor usikkerhed omkring situationen og mange spørgsmål som der endnu ikke er kommet en fyldestgørende melding på fra myndighederne side.

Vi følger derfor situationen nøje i Dansk Live og står til rådighed for sparring efter bedste evne.

Derudover har vi aftalt med advokat Pernille Backhausen, at medlemmer kan få 20 pct. i på timepriser, ligesom der ikke beregnes yderligere for standarder, som er tilgængelige i forvejen.

I skal også være velkommen til at kontakte Morten Therkildsen fra Roskilde Festival/RFX omkring spørgsmål til planlægning og afvikling.

Værktøjer og indberetninger

Ud over Webinaret er vi i gang med at klargøre nogle konkrete værktøjer, som kan medvirke til at skabe overblik over de

Endelig vil vi i den kommende tid sætte fokus på indberetninger så vi kan få belyst de konkrete tab og omkostninger for branchen, som situationen med coronavirus desværre skaber.