Tre nye medlemmer til Dansk Live

Nyheder – 14 februar 2020

Foto: Markus Kluge

Siden årsskiftet har Dansk Live fået tre nye medlemmer i form af Spillestedet Generator i Ringkøbing, Taastrup Teater & Musikhus samt Kulturgyngen i Aarhus. Ud over musikken er et fællestræk for alle tre et fokus på udvikling i samspil med det lokale foreningsliv.

Generator

I Ringkøbing arbejder folkene bag Generator for at skabe et kulturhus, der kan understøtte et blomstrende musikmiljø eksempelvis ved at tilbyde øvelokaler og et målrettet fokus på det levende foreningsliv.

Taastrup Teater & Musikhus

Taastrup Teater & Musikhus genåbnede til sæsonen 2017/2018 og er en del af kulturhusene Høje Taastrup, der også rummer Taastrup Kulturcenter, Medborgerhuset og Hedehuset. Teater og Musikhuset har ambitioner om at skabe en ny arena for fællesskab og kultur på Vestegnen og Sjælland generelt.

Kulturgyngen

Kulturgyngen – eller bare Gyngen – har i 2019 forladt de historiske bygninger i Mejlgade for at blive en integreret del af FO-Byen i Aarhus. Gyngen er et honorarstøttet spillested der, ud over musikken, også har fokus på alternativ aktivering af Aarhusianerne.

Vi ser frem til samarbejdet med de nye medlemmer!