Kirstine Urhbrand fra Tønder Festival: Det er berigende at møde andre, der lever og ånder for livemusikken

Nyheder – 18 september 2017

Live Music Summit 2017 nærmer sig med hastige skridt, og i den forbindelse har vi sat en række af konferencens gæster i stævne for at blive klogere på, hvad de forventer at gå hjem med efter en dag i livemusikkens tegn. Her kan du blive klogere på, hvorfor Kirstine Uhrbrand, der administerende direktør for Tønder Festival, rejser til den anden ende af landet for at deltage i konferencen.


Hvorfor deltager du i Live Music Summit? 
Dansk Lives seminarer er fantastisk god inspiration, som jeg kan bruge i mit arbejde på Tønder Festival. Både oplægsholderne og de emner, der har været præsenteret på tidligere seminarer, har givet gode idéer til vores egne udviklingsseminarer og -processer i festivalorganisationen. Derfor vil jeg selvfølgelig ikke gå glip af det kommende seminar i det helt nye format.

Kirstine Uhrbrand er administrerende direktør for Tønder Festival, der er folkemusikkens store internationale festival i Danmark.

Hvad betyder det for dig, at mødes med andre arrangører fra branchen?
Det betyder meget, da den inspiration man kommer hjem med efter et seminar i allerhøjeste grad også kommer fra de øvrige deltagere. Det er spændende og berigende at møde andre arrangører,der lever og ånder for live musikken.


Til dette års konference angriber vi liveindustriens vækst og fremtid fra mange forskellige vinkler. Hvilke dele af programmet glæder du dig mest til at opleve?
Jeg ser frem til oplægget ”The future trends in the live music industry”, da det kan give et brugbart blik ind i fremtiden, som kan bidrage til den fremtidige udvikling af vores festival. Også oplægget ”Londons Night Czar – om musikalske knudepunkters betydning for byers kultur og selvforståelse” bliver interessant i relation til live musikkens betydning i et mere sociologisk perspektiv.


NorthSides John Fogde: Den bedste mulighed for at tage pulsen på livebranchen


Hvad regner du med at få ud af konferencen?
Jeg regner med at få en masse ny viden om vores branche – hvor den bevæger sig hen, og hvilke potentialer og udfordringer der ligger forude. Derudover er jeg sikker på, at det bliver en sjov og hyggelig dag med plads til networking.


Udover arrangører deltager en række relevante aktører fra det danske erhvervsliv også i konferencen. Hvad tænker du, at danske livearrangører kan blive bedre til, når det kommer til samarbejdet med erhvervslivet? Og hvad er vi allerede gode til? 
Der er mange eksempler på innovative samarbejder mellem livearrangørerne og erhvervslivet. Særligt på bæredygtighedsområdet oplever jeg, at mange livearrangører og virksomheder skaber noget nyt sammen. Og jo mere vi øger dialogen og vidensudvekslingen i mellem sektorerne, jo mere kan vi også bruge hinanden til i fremtiden.

Live Music Summit løber af stablen d. 27. oktober 2017 i Den Sorte Diamant i København. Se programmet og køb din billet her.