Sónar og Bonnaroo gæster Live Music Summit

Nyheder – 02 august 2017

Under titlen "The future trends of the live industry" sætter vi fremtidens festival under lup. 

Georgia Taglietti, Sónar og Robin McNicol fra Bonnaroo Festival i samtale om fremtidige trends i livemusikken. Live-sektoren er i vækst, men hvad bringer fremtiden?

Sónar og Bonnaroo er begge innovative festivaler der udfordrer de traditionelle festivalformer, nogle af nøglepersonerne bag disse festivaler diskuterer fremtidens trends for live events.

Liveindustrien er i vækst - både i størrelse og omsætning. Antallet af festivaler og koncerter er stigende, og arrangementer er ofte designet og unikke for andre og tilbyder andre oplevelser end koncerterne. Men hvad vil fremtidige tendenser være? Hvordan skal vi udvikle live events i fremtiden, og skal vi medtage endnu flere tilbud for at være relevante for publikum?

Robin McNicol, der arbejder for Superfly - selskabet bag Bonnaroo Music & Arts Festival i Manchester, Outside Lands og flere andre  arrangements- og festivalformater i USA, vil diskutere dette med Georgia Taglietti fra Sónar i Barcelona.

Robin har arbejdet for Superfly siden 2007 og er pt. ansvarlig for talent-booking og kuratering af musikprogrammet. Hun er involveret i at booke musikprogram for flere af Superflys legendariske festivaler og er også ansvarlig for selskabets nyeste festivalsatsninger, herunder Lost Lake Festival og Colossal Clusterfest, begge lanceret i 2017. Robin er pt. resident i New York.

Georgia Taglietti er kommunikationschef for Sónar festival. Som ansvarlig for formidlingen af Barcelonas legendariske festival for elektronisk musik, står hun bag brand-strategien på tværs af alle kommunikationskanaler - specielt på internationalt plan, ved at udvikle en effektiv PR & marketingstrategi på tværs af alle forretningskanaler.

Hun har også ansvaret for det digitale indhold - som spiller en særlig rolle i formidlingen af Sónar. Hun har arbejdet for den førende elektroniske festival Sonar siden 1995. Georgia er desuden bestyrelsesmedlem i shesaid.so, et internationalt netværk af kvinder, der arbejder indenfor musikindustrien, samt medlem af MIM's internationale udvalg (Mujeres en le Industria Musical) i Spanien og direktøren for den lokale afdeling af Shesaid.so i Barcelona.