Rejsehold skal dele erfaringer om arbejde med diversitet med Dansk Live medlemmer og andre interesserede.

Nyheder – 03 april 2019

Dansk Live udgav sidste år rapporten Diversitet i musikbranchen og Live Talent 2018, der formulerede 7 anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche. Det skete som led i indsatsen diversitet og talentudvikling. Nu præsenteres de foreløbige erfaringer fra arbejdet gennem et rejsehold, der skal give inspiration samt konkret sparring til medlemmer hos Dansk Live og andre interesserede.

I maj 2019 vil rejseholdet besøge medlemmer på tværs af Danmark for at konkretisere hvordan anbefalingerne bedst implementeres, samt hvad der kan hentes ved at tænke i mangfoldighed. Rejseholdet består af uddannelses- og kønssociolog Cecilie Nørgaard, projektleder Alexander Rastén samt Dansk Lives sekretariatschef Esben Marcher. Hertil vil der være lokale oplæg om mangfoldighed fra Tønder Festival, Harders samt Huset i Hasserisgade.

Indsatsen er støttet af Tuborgfondet i målet om at give Dansk Lives medlemmer konkret sparring til hvordan mangfoldighedsstrategier kan implementeres til egne behov.

Rejseholdet besøger:

  • Alice i København mandag d. 20. maj
  • Godset i Kolding tirsdag d. 21. maj
  • Harders i Svendborg onsdag d. 22. maj
  • Huset i Hasserisgade torsdag d. 23. maj.

Programmet løber alle dage fra 16.00 til 18.15.

Mangfoldighed på programmet under SPOT+

Rejseholdet skydes i gang under SPOT+ hvor Dansk Live inviterer til inspirationsfortællinger og succeshistorier med et panel af aktører der arbejder med mangfoldighed i deres virksomheder og organisationer. Det foregår fredag d. 3. maj fra 10.00 til 11.00.

Panelet består af:

Cecilie Nørgaard, direktør for Mangfold
Poul-Henrik Jensen - Næstformand Tønder Festival (Official)
Audrey Townsend - Projektleder, Tuborgfondet Musikhjælp
Piet Breinholt - Spillestedsleder ALICE cph

Du kan læse mere på facebookeventet.