Program til Dansk Lives Årsmøde 2018

Arrangementer – 06 marts 2018

Programmet til Dansk Lives Årsmøde er ved at falde på plads og vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til et par spændende dage i Esbjerg d. 20. og 21 april 2018.


Generalforsamling, fredag d. 20. april

Dansk Lives generalforsamling finder sted fredag aften fra kl. 18-22. Her skal der blandt andet vælges ny formand og et par bestyrelsesmedlemmer. Er du potentiel kandidat så tag fat i sekretariatet. Der er frist for opstilling hertil d. 13. april. 

Undervejs i generalforsamlingen holder vi en pause, hvor der serveres middag – efter endt generalforsamling er der åbent i baren.


Årsmøde, lørdag d. 21. april

Ovenpå en god nats søvn går vi lørdag i gang med et spændende årsmødeprogram:

Check-in: fra kl. 9.30, programstart kl. 10.

Velkomst

Kulturminister Mette Bock: Kulturministeren besøger Esbjerg til Dansk Lives årsmøde. Hun har et stærkt forhold til både kulturlivet og Sydvestdanmark og vil på Årsmødet komme med hendes tanker omkring livemusikken.

3 Hovedspor: Årsmødet er i dag delt op i tre hovedspor, så man kan gå dybere med i nogle væsentlige emner og problemstillinger og komme bredere omkring de mange gode erfaringer på området og i samspil konkretisere udfordringerne.

  •  Spillestedernes udvikling – vi deler os undervejs i hhv. Regionale og honorarstøttede.
  •  Frivillig ledelse – på tværs af både spillesteder og festivale
  •  Festival i fokus – værdi for lokalsamfundet, myndighedsdialog, sikkerhed mv.


Årets Music Against Drugs kampagne: Præsentation af årets kampagne - samt spørgsmål og inputs til kampagnearbejdet  

5 Inspirationsspor: Ud over 3 hovedspor har vi en håndfuld kortere spor med inspiration til hverdagen

  • Live Talent – Bliv en del af nye projekt i samarbejde med Tuborgfondet,
  • Program og rammeaftale – Del erfaringer omkring programlægning, udfordringer med ekslusivaftaler og kom med input til booking-rammeaftale
  • Økonomistyring for livearrangører – Få information om branchens skatte-, moms-, afgiftsforhold i samarbejde med RI
  • God koncertskik anno 2018 – Hør oplæg fra Mette Hyndig om koncertskik. Mette har indsamlet viden fra en række medlemmer ifm. sit speciale #godkoncertskik og præsenterer her resultaterne.
  • Digital strategi og markedsføring – Peter Schjødt udfordrer vores gængse måde at se på publikum i den digitale kontekst. Præsenteres i samarbejde med KODA.


Publikumsadfærd: I lyset af #Metoo-kampagnen og chikanesager fra andre brancher, sætter vi fokus på god og respektfuld adfærd blandt publikum, medarbejdere og frivilige. Paneldebat med deltagelse fra bl.a. Svensk Live og Roskilde Festival, som vil fortælle om deres indsatser og erfaringer på området.

Netværk, middag og underholdning: Efter endt program vil der være netværk i baren over en øl mv. og efterfølgende byder vi på en god middag og lidt underholdning undervejs.
Praktisk info og tilmelding

Både generalforsamling og årsmøde foregår på Tobakken i Esbjerg d. 20. og 21. april 2018. Frem til den 20. marts 2018 koster det 1.050 kr. at deltage, derefter stiger prisen til 1.495 kr.

Tilmelding kan ske på www.tilmeld.dk/Esbjerg2018

Inkluderet i prisen

Prisen for Generalforsamling og Årsmødet inkluderer: 2 middage, frokost og løbende forplejning med vand, the, kaffe og kage. Der vil være bordvin, men øvrige drikkevare skal selv tilkøbes. Her vil der kunne udstedes købekort til de enkelte medlemmer. Det er gratis at deltage generalforsamlingen.

Frivillig på Årsmødet

Vi søger fortsat et par hjælpende hænder til afviklingen. Så ønsker du eller en kollega at deltage i konferencen som frivillig, så kontakt gerne sekretariatet på sekretariat@dansklive.dk for at høre nærmere.