Oversigt over webinarer

Nyheder – 27 marts 2020

Foto: Søren Rajczyk

Der udbydes i øjeblikket flere forskellige webinarer, som kan gavne både ledere, medarbejdere og frivillige i hjemmearbejdsdagene. Dansk Live har samlet en række forslag omhandlende bl.a. COVID-19, frivillighed og råd til arbejdsdagen hjemme.


Flere af nedenstående webinarer ér afholdt og kan tilgås, når det passer ind i kalenderen. Andre kræver gratis tilmelding og afholdes i uge 14. Vi opdaterer forslagene løbende.


Debatwebinar: Kulturlivet efter Corona - hvad skal der til? (Fre d. 15. maj, kl. 14-15)

Et debatwebinar om, hvordan planter vi bedst frøene, så vi får kulturlivet til at blomstre igen efter den massive nedlukning. Kræver tilmelding.

https://gorrissenfederspiel.co...5 gode råd om digitalt samarbejde

Råd til hvordan I kan skabe sammenhold og engagement på jeres digitale kontor og gøre hjemmearbejdsdagen lidt sjovere? Her er 5 hurtige:

https://video.danskerhverv.dk/5-gode-rad-om-digitalt-samarbejde


Coronavirus – håndtering ud fra en ansættelsesretlig vinkel

Bliv klogere på hvilke regler der gælder for medarbejdere, som ikke kan møde på arbejde. Derudover vil du få viden om, hvordan virksomheden kan imødegå de økonomiske konsekvenser af coronavirus.

https://video.danskerhverv.dk/webinar-26-marts-coronavirus


Sådan får du mest ud af dagene på dit hjemmekontor

Webinaret omhandler bl.a., hvordan du arbejder med digitale sikkerhed, kommunikationsredskaber og holder arbejde og privatliv adskildt, når du arbejder hjemmefra.

https://video.danskerhverv.dk/webinar-sadan-far-du-mest-ud-af


Hvordan bruger jeg corona-hjælpepakkerne? (31. marts)

Få indblik i hjælpepakkerne med en hurtig gennemgang.

https://ehhs.dk/ydelser-events-webinar-hjaelpepakke_3


Frivillighed

Ingerfair tilbyder indtil d. 2. april der forskellige online kurser med fokus på fx. “Frivilligstrategier” eller “Samfundets udvikling og nye former for engagement”.
Webinarerne er gratis og kræver blot tilmelding.

https://www.ingerfair.dk/kursusportal/onlineundervisning/?fbclid=IwAR1OnN--c1LIA7q7Qez2HJUeVvh-5Hr9m9EI07l8PwckwNTKNS2j-dypSEM


Links til andre nyttige webinarer eller onlinekurser kan sendes til anne@dansklive.dk