Markedschef i Koda: Jeg glæder mig til de internationale talere og til at blive klogere på udviklingen uden for Danmark

Nyheder – 02 oktober 2017

Nu er der under en måned til, at vi åbner dørene til årets livemusikkonference i Den Sorte Diamant. Vi har taget en snak med Kodas markedschef Camilla Kjær Hejselbæk om, hvorfor hun deltager i efterårets konference.


Hvorfor deltager du i Live Music Summit?
“Koda bakker naturligvis op om nye initiativer i musikbranchen, som kan være til stor gavn for vores kunder. Og så deltager vi også på konferencen for at honorere det gode samarbejde, vi har med Dansk Live.”

 
Hvilken relevans har konferencens indhold for jeres arbejde for musikskabernes 
rettigheder?
"Indholdet har måske ikke direkte relevans for dem, som skaber musikken, men nye tiltag og bedre vilkår for dem, som bruger musikken, har jo i sidste ende en afsmittende effekt på dem, som skaber musikken."
 

camilla-kjær-koda-550-x-700.jpg#asset:899


Til Live Music Summit inviteres arrangører fra hele verden til en dag med den musikalske liveoplevelse i centrum. Hvad betyder det for dig/jer, at mødes med arrangører og andre aktører fra livebranchen?
"Det er af største betydning. Vi får mulighed for at sætte ord på, hvad det betyder for musikskaberne, at der betales til Koda – vi kan altså sætte ord på vores del af ”det musikalske økosystem”. Vi kan også få vendt kritiske områder, og vi kan bruge dagen til at skabe nye relationer til dem, som betaler for at bruge musikken."
 

Hvilke dele af programmet glæder du dig mest til at opleve? Og hvorfor?
"Jeg glæder mig rigtig meget til de internationale talere og blive klogere på udviklingen uden for Danmark."

 
Hvad regner du med at få ud af konferencen som helhed?
"Ny viden om fremtidens livemarked og -miljø. Vigtigt for os, da Koda naturligvis også skal formå at følge med en udvikling og tilpasse sig. Og den viden kan vi bringe videre til vores medlemmer."

 
Live Music Summit løber af stablen d. 27. oktober 2017 i Den Sorte Diamant i København. Se programmet og køb din billet her.