LIVE TALENT holdet 2018

Nyheder – 12 november 2018

Rikke Knak Jacobsen 

Rikke er 23 år og arbejder som kommunikationsmedarbejder hos Vega. Når hun ikke går til utallige koncerter er studerer hun Sport Management. 

Sofie Holst Hansen

Sofie læser til dagligt en PBA i Innovation og entreprenørskab. Derudover er hun i praktik hos genreorganisationen Tempi og er med til at arrangere Summer In the City Festival.  

Anders Batting Milling

Anders er 19 år og har været frivillig på spillestedet STARS i Vordingborg de sidste 2 år. Her fik han vækket sin interesse at arrangere koncerter og festivaler. Han er for nyligt også blevet booking praktikant på Gimle. 

Anne Joconde

Anne er 19 år gammel og kommer fra Vejle. Til daglig går hun i skole, og bruger en masse tid på frivilligt arbejde ved Bygningen i Vejle og Jelling Musikfestival. Det har betydet at hun har været involveret i en del arrangementer for unge i Vejle kommune. Hun hjælper også med management og booking hos det lokale band Dirty Vintage.    August Harry Sørinus

August driver til daglig tremandsfirmaet Whyte Yonder sammen med to andre. Her beskæftiger han sig blandt andet med stagedesign, tourproduktion, booking & management samt atmosfære på festivaler. 

Magnus Bonde

Magnus kommer fra Thy, og har igangsat en masse projekter i området. Alt fra Podcast til festival og store lokalarrangementer. For nyligt flyttede han til København, hvor han blandt andet bruger tiden på at hjælpe bandet Aurelia og kunstneren ILMA. Derudover planlægger han det næste eventyr af en fest i Thy samt andre større og mindre events/projekter.

Andreas Späth Hartmann

Andreas studerer til daglig Performance Design og Kommunikation på Roskilde Universitet. Derudover arbejder han som PR-ansvarlig og koncert-afvikler på Spillestedet Stengade. Han er også tilknyttet Amager Bio og BETA. Han bevæger sig meget i musikmiljøet som arrangør, og er kommet ind over på musikfestivalen Sorte Firkant, der løber af stablen fra d. 8.-11. november.

Jonas Hald

 Jonas er 18 år gammel og bor i Aabenraa. For halvandet år siden blev han introduceret til Nygadehuset, hvor han begyndte at arbejde som frivillig. I dag er spillestedet blevet en fast del af hverdagen og han hjælper til med at afvikle koncerter, og har selv en række projekter kørende. Udover at arbejde som frivillig på Nygadehuset, er han i gang med sit tredje og sidste år på Aabenraa Statsskole.

 


Shayi Addean

Shayi er 24 år og bosat på Vesterbro. Hun arbejder på bookingagenturet Smash Bang Pow hvor hun sidder med PR og digitale medier. Derudover skriver hun bachelor i Leisure Management med speciale i marketing management. 

Benjamin Lykkehus

Benjamin er 18 år og bor i Flensborg. Han bruger dog det meste af sin tid i Aabenraa, hvor han går i gymnasiet, og arbejder frivilligt på spillestedet Nygadehuset. Benjamin arbejder frivilligt, så andre folk kan få de samme gode koncertoplevelser, han selv jeg har fået, og stadigvæk får. Desuden er han glad for det fede frivilligfællesskab. 

Emma Schack Nielsen

Emma er 24 år og bor i København. Hun er lige blevet færdig med uddannelsen Leisure Management, er begyndt at DJ'e og har i den sammenhæng startet Gender Bais på Vela sammen med DJ Genderbender. Hun drømmer om at gøre musikscenen i København mere kreativ og at have et større fokus på helhedsoplevelsen ved koncerter og livearrangementer. 

Maja Juul Hansen

Maja er bosat på Bornholm hvor hun er i gang med at færdiggøre det almene gymnasium. Hun finder musik meget interessant, og engagerer sig i frivilligarbejde hvor hun koordinerer, laver PR og giver gode råd. Maja er vild med at skabe crazy events og idéer, som hun vil blive ved med at dele og gøre til virkelighed.Camilla Markvardsen

Camilla er festivalleder, programlægger og eventtovholder for MIX COPENHAGEN LGBTQ Film Festival. MIX arbejder meget med musik og andre kunstformer. Der afholdes også talks om musik, kunst og aktivisme! De emner ligger Camilla meget nært, da hun tror at kunst kan ændre verden og hun er super stolt over det arbejde som MIX repræsenterer. 

Michelle Demant

 Michelle er fra København og bruger størstedelen af sin tid på CBS hvor hun studerer Interkulturel Markedskommunikation. Hun har været en del af 48 Timer Festival samt Distortion og glæder sig meget til at lave flere fede ting i livebranchen som arrangør. 

Ray Kaae Adams

Ray er 28 og Bornholm-baseret. Han er lige blevet færdig som serviceøkonom på CPH Business Academy og skal starte på Innovation og entreprenørskab til september. Ray er interesseret i at få et indblik i musikbranchen og alle dens facetter og deltage, fremme og engagere sig i diverse festivaler og spillesteder. 

Maria Nøhr Wiuff

Maria studerer til dagligt projektledelse på CBS hvilket giver hende en masse viden, som hun kan bruge i sit arbejde med musik. Når Maria ikke laver lektier, er hun frivillig på diverse festivaler og danser til koncerter rundt omkring. Hendes drøm er at arbejde i toppen af de organisationer, der danner rammen om de store, fantastiske musikevents. 
Lars Danai Paludan

Lars arbejder til daglig hos INSP Sound i Roskilde, som community manager og frivillig lydtekniker. Udover sin daglige gang på INSP er han booker på Box 54, ved sit eget klubkoncept Club T-Rex og er generelt et inkarneret technohoved af den hårde slags. 

Anna Meldgaard

Anna er 20 år gammel og fra Odense. Hun er ansat som Spinnup Scout hos Universal Music, og afholder derudover månedlige events i Odense som del af konceptet Rooftops. Her samarbejder hun blandt andet også med Generator Festival.

Jonas Lundquist

Jonas kommer fra Aarhus. For 4 år siden valgte han at supplere sine studier med at blive frivillig ved Studenterhus Aarhus. Her tændtes en passion for frivillighed og livemusik, der førte til at han i sommers kunne aflevere et speciale i oplevelsesøkonomi i tæt samarbejde med Tønder Festival. Derudover har Jonas været med til at starte Spark Festival i Aarhus.