Live Talent - Ansøgning

Det er intet krav, at du har længerevarende erfaring indenfor musikbranchen, og vi opfordrer alle engagerede unge mellem ca. 18 og 27 år, til at ansøge. Når du besvarer spørgsmålene, er det er en fordel, at vi kan mærke din passion og motivation for at arbejde med livemusik fremfor et langt CV.

Vi sammensætter et mangfoldigt hold og opfordrer alle unge uanset køn og geografi samt social, kulturelt, seksuel og etnisk baggrund til at ansøge forløbet. Ansøgningen indeholder spørgsmål om hvad du har lavet samt om dine ambitioner og fremtidige planer.

Kursusgangene forløber på følgende lørdage: 25. januar, 8. februar, 22. februar, 7. marts, 14. marts samt 28. marts 2020.

Du kan downloade ansøgningsblanketten til Live Talent HER.

DET ER VIGTIGT, AT DU HUSKER AT DOWNLOADE OG GEMME BLANKETTEN FØR DU BEGYNDER AT UDFYLDE DEN


Ansøgningen skal indsendes til talent@dansklive.dk senest midnat, tirsdag d. 10. december, 2019. Kursusdeltagelsen herunder forplejning er omkostningsfri. Dog er transportomkostningerne forbundet med deltagelsen ikke dækket.

Har du spørgsmål om Live Talent eller ansøgningsprocessen så skriv til alexander@dansklive.dk

Du får svar om du er kommet med på holdet i uge 2.

OBS. Vær opmærksom på at første kursusgang er fremrykket til lørdag d. 25. januar fremfor lørdag d. 1. februar som tidligere skrevet.

Læs mere om de enkelte kursusforløb HER

TILBAGE TIL HOVEDSIDE

Live Talent er blevet til i samarbejde med Tuborgfondet.