Mød Live Talenterne 2020

Nyheder – 24 februar 2020

Live Talent består af unge ambitiøse og talentfulde arrangører fra hele landet. Her kan du møde talenterne fra Live Talent 2020, høre hvem de er og hvad de drømmer om.

Samuel Féron (Øverst til venstre)

Samuel studerer til dagligt musikvidenskab. Derudover arrangerer han en mindre festival, og det er derfor, at han har tilmeldt sig Live Talent. Han drømmer om en fremtid indenfor musikken.

Thomas El Masri (Øverst til højre)

Thomas er kandidatstuderende i Music/Arts Management på Københavns Universitet. Han har tilmeldt sig Live Talent i håbet om, at det kan hjælpe ham med at finde sin plads i den danske livemusikbranche. Derudover håber han på at møde nogle andre unge mennesker med samme passion for musik og kultur. Thomas har en ambition om at skabe noget indenfor musikken, der kan påvirke et publikum.

Fria Grand (Nederst til venstre)

Fria læser HF i Århus. Hun tilmeldte sig Live Talent for at få nogle værktøjer og et spark ud i at færdes i musikbranchen. Fria vil gerne helt ind under huden på musikbranchen og finde ud af, hvor hun kan gøre en forskel og bidrage til en mere mangfoldig musik- og kulturscene. Fria er vokset op i et musikmiljø og gik på en friskole, hvor musik altid var en del af legen og læringen. Det har gjort, at hun drømmer om at rejse rundt i verden og lære mere om musikkultur.

Kia Øyås (Nederst til højre)

Kia studerer kommunikation på Danmarks Medie -og Journalisthøjskole. Derudover er hun frivillig i Mørkekammerater, der holder arrangementer for unge i Cinemateket. Kia er også i gang med at lave en ny musikfestival i Tingbjerg, hvor hun for nylig er flyttet til. Kia har meldt sig til Live Talent, fordi hun gerne ville have en mere faglig tilgang til musikbranchen, især med henblik på at få sparring med andre om at lave noget nyt. Hun har en drøm om at arbejde professionelt i musikbranchen, hvor hun vil være med til at skabe en mere lige og alsidig branche på tværs af etnicitet og køn.

Julie Esbjørn Hess (Øverst til venstre)

Julie går i 3. G på Christianshavns Gymnasium og er frivillig på Spillestedet Stengade. Hun tilmeldte sig Live Talent, fordi hun har lyst til at hjælpe musikken på vej og opdage nye genrer og kunstnere. Julie har været frivillig på koncertsteder i flere år og ønsker at tage skridtet videre og begynde at arrangere selv. Hun håber, at Live Talent kan give hende en værktøjskasse til sit fremtidige arbejde. Julie drømmer om at være med til at planlægge festivaler med fokus på mødet mellem kunst og musik. Hun starter snart på Roskilde Festival Højskole på Roskilde Leadership-linjen.

Kirsten Katrine Andersen Lave (Øverst til højre)

Kirsten er i gang med et sabbatår. Hun tilmeldte sig Live Talent, fordi hun mener at det giver en god og bred vifte af værktøjer til musik- og kulturarrangører som hende selv. Derudover glæder hun sig til at møde andre unge mennesker med samme interesser, drømme og drivkraft som hende selv. Kirsten drømmer om, at kunne leve af at producere kultur.

Sarah Lund (Nederst til venstre)

Sarah er med til at arrangere New Note Festival, hvor hun primært sidder med booking. Derudover arbejder hun som folkeskolevikar og på en kaffebar. Sarah tilmeldte sig Live Talent, da hun mener at det er en god mulighed for at skabe et større netværk samt for at udvikle sine kompetencer indenfor musik- og festivalbranchen. Hun drømmer om at arbejde indenfor musik- og festivalbranchen - gerne som bookingagent hos et bookingagentur eller som arrangør og booker på en af landets store festivaler.

Alberte Langberg Søndergaard (Nederst til højre)

Alberte er eventmedarbejder i K.B. Hallen og frivillig i Huset-KBH som en del af PR-teamet. Hun tilmeldte sig Live Talent, fordi hun søger viden og inspiration til handling på liveområdet. Hun søger en bredere viden om liveaktørernes arbejde, da hun har en drøm om at starte egen virksomhed indenfor livemusikken. Virksomheden skal have til formål at hjælpe musikerne med at styrke liveoplevelsen af deres musik, så det matcher deres profil og udtryk - og samtidig udfordrer koncertgængerne.

Mathis Emil Jønsson Pedersen (Øverst til venstre)

Mathis er på barselsvikariat som Kommunikationsansvarlig på Klaverfabrikken i Hillerød. Mathis har den seneste tid fået blod på tanden for at afsøge den danske musikbranche og har fået lyst til at dykke dybere. Han drømmer om at beskæftige sig inden for musik, men er endnu ikke sikker på, om det skal være på scenen, bag scenen eller på kontoret. Det er derfor han har tilmeldt sig Live Talent.

Cecilie Fly Brask (Øverst til højre)

Cecilie arbejder som digital marketingansvarlig på et bureau. Derudover arbejder hun på koncerthuset Odeon i Odense samt på en masse andre projekter. Hun mener, at Live Talent er en god mulighed for at udvide sin viden og netværk indenfor musik- og eventbranchen. Hun drømmer om at lave en festival, eller at arbejde som A&R.

Camilla Krogh (Nederst til venstre)

Camilla er til dagligt programassistent hos CPH:DOX. Hun tilmeldte sig Live Talent for at dygtiggøre sig som aktør i musikbranchen. Camilla er endnu ikke afklaret med sin rolle og drøm i musikbranchen, men de mennesker hun indtil videre har mødt gennem Live Talent har været inspirerende og seje sparringspartnere, som har givet spændende indspark til ideer og projekter til fremtiden.

Sarah Daugaard Rose Hansen (Nederst til højre)

Sarah er koordinator på Train i Aarhus, frivillig booker ved Walthers Musikcafé i Skanderborg, freelance hos GAFFA og bartender/tjener. Sarah tilmeldte sig Live Talent for at styrke og opnå nye evner indenfor musikbranchen, samt for at skabe et netværk med folk med samme passion for musikken som hende selv. Hun drømmer om at komme ind over en festival og arbejde med enten PR, noget æstetisk eller noget organisatorisk. Endemålet er at sidde som daglig leder eller spillestedsleder på et spillested.

Mads Bakkensen Johansen (Øverst til venstre)

Mads driver et selvstændigt management-firma, Nefarious Entertainment, som oftest arbejder med rock- og metalartister i vækstlagene. Derudover konsulterer han diverse festivaler og artister. Mads har tilmeldt sig Live Talent, da han ønsker at udvide sin viden og erfaring samt få en større værktøjskasse. Han glæder sig til at møde en masse branchefolk og andre ligesindede og engagerede unge. Hans mål er at arbejde i egen virksomhed eller som projektleder inden for management, A&R, events, booking, festivaler, tour management og produktion.

Asger Weeth (Øverst til højre)

Asger er til dagligt studerende og frivillig i Jazzhouse i Kolding. Han tilmeldte sig Live Talent for at få en struktureret introduktion og et indblik i de færdigheder, der er grundlæggende for at arrangere livemusik og organisatorisk arbejde. Asger håber, at han i fremtiden kan fortsætte med at skabe et rum for ny og ung musik, hvor musikken og mennesker kan få lov at udvikle sig.

Thomas Rask (Nederst til venstre)

Thomas er formand for ungdomshuset, Kontrast, og studerer til eventkoordinator. Han tilmeldte sig Live Talent for at opbygge sin faglige viden omkring eventbranchen. Thomas mener, at Live Talent er en perfekt måde at tilegne sig viden, som blandt andet kan bidrage til hans uddannelse og stilling som formand. Thomas drømmer om at starte et kulturcenter med mulighed for at skabe, lære og opleve kultur i alle planer fra musik til mode.

Sacha Kjøller (Nederst til højre)

Sacha studerer musikvidenskab på fjerde semester. Hun tilmeldte sig Live Talent, fordi hun mener, at det er en god mulighed for at få ny viden og værktøjer inden for eksempelvis budget, fondsøgning og det juridiske. Sacha drømmer om at overtage eller åbne et kulturhus, gerne i fællesskab med andre, med musik i fokus, og måske god kaffe. Ønsket er at kunne rumme tæt på alle aspekter af musikken; musikterapi, undervisning/selvstændig elevøvning, rådgivning, sparing, dans, børnearrangementer, et par kontorpladser, intimkoncerter og mere.

Luna Hernø Balslev (Øverst til venstre)

Luna er frivilligadministrator for Musik i Lejet, hvor hun står for den samlede koordinering og administration af festivalens 2500 frivillige. Hun har tilmeldt sig Live Talent, for at få et større indblik i den danske livemusikbranche og forbedre sine kompetencer indenfor koordinering af events. Særligt fundraising og jura glæder hun sig til at lære mere om. Luna er specielt interesseret i at arbejde med koordineringsopgaver i forbindelse med planlægning og afvikling af større arrangementer. Hun kunne også godt tænke sig at prøve kræfter med artist management.

Jonas Friberg Jonasson (Øverst til højre)

Jonas arbejder til dagligt som produktion- og eventkoordinator i Tivoli. Han tilmeldte sig Live Talent, fordi han har et ønske om at udvikle sine kompetencer og udbygge sit netværk. Jonas har en drøm om i fremtiden at arbejde på et bookingbureau som produktionsleder.

Astrid Øster Mortensen (Nederst til venstre)

Astrid sidder til dagligt med cafédrift og koncertafvikling på Huset i Aalborg. Hun har tilmeldt sig Live Talent for at tilegne sig praktisk viden, der kan gøre det nemmere at realisere ideer. Derudover har hun et ønske om at udforske de forskellige sider af musikbranchen. Astrid drømmer om at starte et artist-in-residency og en festival. Derudover har Astrid et mål om at integrere queer og bæredygtige principper i sit arbejde med lyd.

Live Talent er blevet til med støtte fra Tuborgfondet.