Undervisere på Live Talent 2018

Nyheder – 12 november 2018

Anette Kristensen

Anette er medstifter af konsulentbureauet Modus+, hvor hun beskæftiger sig med organisationsudvikling og projektledelse. På Live Talent har Anette undervist deltagerne i en række metoder og styringsværktøjer til at overskueliggøre deres projekter. 

Kirstine Uhrbrandt 

Er administrerende direktør for Tønder Festival, hvor hun har ansvaret for økonomi, udviklingsprocesser, sekretariatet og de over 2.500 frivillige medarbejdere. Derudover sidder hun i bestyrelsen hos genreorganisationen Tempi og er uddannet i Performance-design ved Roskilde Universitet. Live Talent besøgte i august måned festivalen hvor Kirstine gav et længere oplæg omkring festivalproduktion samt historien bag Tønder Festival. 

Rikke Krog 

Rikke er Finance Director ved Space10 og underviser som ekstern lektor i økonomi ved Rytmisk Musikkonservatorium. Hun er tidligere Head of Finance ved Trailerpark Festival. På Live Talent kommer Rikke til at undervise deltagerne i event- og koncertøkonomi. 

Evrim Citirikkaya

Evrim er projektleder og booker ved Det Turkise Telt og har været tilknyttet siden han var 15 år. Det Turkise Telt er blandt andet er en del af Aarhus Festuge og blev i 2016 kåret til Byens Bedste Spillested af AOA. Evrim deler på Live Talent ud af sine erfaringer som ung koncertarrangør. 

Esben Marcher

Esben er sekretariatsleder hos Dansk Live og tidligere programchef ved Spot Festival. På Live Talent har Esben give en branchegennemgang af livesektoren og dens mange aktører.  

Albert F. Helmig 

Albert er stifter af foreningen Aarhus Volume, der siden 2016 har afviklet Aarhus Volume Gadefestival. Herudover arbejder Albert både ved Institut for X og Bureau Detours. Sideløbende producerer han koncerter, events og projekter. Albert vil på Live Talent fortælle om sine erfaringer i arbejdet med koncerter og frivillige foreninger. 

Jeppe Nissen 

Jeppe er booker ved Live Nation og arbejder blandt andet med booking af artister ved festivalen Copenhell. Han vil fortælle om festivalformatet på Copenhell samt hvordan man kuraterer og skaber gode rammer omkring festivaler og koncerter. 

Alvaro Urquizu 

Alvaro er promoter ved ICO Concerts, hvor han blandt andet er med til at spotte og promovere nye og kommende artister fra vækstlaget. Derudover er han vært på den ugentlige podcast Alavaro og Waqar ved Heartbeats. Alvaro vil blandt andet undervise hvordan man udforsker nye artister samt sammensætter og kuraterer koncertprogrammer.   
Annika Jonsson

Annika er booker på Vega hvor hun blandt andet står for programlægning, og udforskning af nye artister. På Live Talent vil hun undervise hvordan man opsøger nye artister samt opbygger et sammenhængende koncertprogram. 

Amanda Baun

Amanda Baun er skaber af musikbureauet Back to Future Sounds, som hun stiftede i sommeren 2016. Selskabet har gjort sig bemærket ved at anvende en række nyskabende metoder i formidlingen af ny musik. Herunder innovative samarbejder med kommercielle partnere. På Live Talent har Amanda undervist i kontakten til kommercielle partnere samt hvordan de tænker og opererer. 

Heidi Schack Nannberg

Heidi er medstifter er Spark Festival i Aarhus. Her er hun ansvarlig for alt fra fondsansøgninger til bookinger. Derudover arbejder som programlægger ved Studenterhus Aarhus. På Live Talent har hun delt ud af sine erfaringer som ny arrangør i det aarhusianske vækstlag. Maren Astrup 

Maren er kommunikations- og souschef ved Dansk Live.  Hun er kursusansvarlig for Live Talent samt for hele indsatsen diversitet og talentudvikling som Dansk Live påbegyndte i 2016. 

Alexander Rastén Rydberg

Alexander er studerende ved Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium. Han er derudover medstifter og festivalansvarlig på Lost Lands Festival i København. På Live Talent fungerer Alexander som kursuskoordinator.