Live Talent - 2018

Nyheder – 08 maj 2018

OBS: Ansøgningsfrist den 8. juni.
Live Talent er Dansk Lives nye talent – og mentorforløb målrettet unge arrangører som drømmer om en fremtid i livemusikbranchen. 


Talentprogrammet giver deltagerne en introduktion til livemusikbranchen og dens forskellige områder. Over seks lørdage fra august til oktober 2018 får du som deltager et godt kendskab til livemusikbranchen og vil møde aktørerne bag. Her kombineres praktiske værktøjer med unikke muligheder for at se bag scenetæpperne hos forskellige spillesteder og festivaler. 

Hver undervisningsgang har sit eget tema hvor du blandt andet får indblik i projektledelse, kuratering og booking, eventproduktion, økonomistyring mm. De enkelte dage byder på oplæg fra erfarne branchefolk kombineret med workshop som integrerer dine egne erfaringer. 

Vi ønsker at samle et alsidigt hold med repræsentanter fra hele Danmark og fra forskellige sider af samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnicitet og geografi til at ansøge talentprogrammet. 

Ansøg HER


Du vil også blive tilknyttet en mentor, som du kan sparre med. Mentordelen giver dig mulighed for at få et individuelt tilhørsforhold til den etablerede musikbranche, de forskellige aktører og blive rådgivet på baggrund af dine personlige ambitioner og erfaringer. 

Live Talent er en unik mulighed for at opnå et bredere netværk både til den etablerede musikbranche, og især også til dine mange, unge kollegaer der er spredt ud over Danmark. 

Der er ingen omkostninger forbundet med deltagelse. Der kan ligeledes ansøges om transportstøtte, idet kursusgangene vil blive afholdt i hele landet. 

Kursusgangene forløber på følgende lørdage: 11. august, 25. august, 8. september, 22. september, 6. oktober samt 20. oktober 2018.

Du kan læse mere om program og de enkelte kursusgange HER.

Ansøgningsfrist fredag den 8. juni.

Live Talent er blevet til i samarbejde med Tuborgfondet.