Live Music Summit: Ny stor livemusik konference

Nyheder – 31 marts 2017

Ny international livemusikkonference ser dagens lys. Live Music Summit byder på keynotes som topproduceren Tony Visconti og Londons nattelivsborgmester, Amy Lamé samt spændende indhold fra livemusikbranchen.

Live Music Summit er branchens nye heldags musikkonference, som finder sted den 27. oktober 2017, i Den Sorte Diamant, København, arrangeret af Dansk Live.

Live Music Summit er branchens nye heldags musikkonference, som finder sted den 27. oktober 2017.

Tony Visconti

Dagen vil byde på interessante keynotes, talks og debat om alt fra nye strømninger til en livebranche i vækst.

De første keynote vi kan annoncere, er den legendariske David Bowie-producer, Tony Visconti, og Londons Night Czar, Amy Lamé.

Visconti er lidt af en musiktroldmand og står som producer bag en overvældende række af album. Udover de mange hovedværker for David Bowie, og navne som T Rex, Morrissey mv. også vores egne Kashmir. Dertil har han også haft en karriere som musiker og sanger.

Visconti er lidt af en musiktroldmand og står som producer bag en overvældende række af album.

Londons Night Czar Amy Lamé

Lamé en kendt radio/ tv-vært og musik-presenter på blandt andet Channel 5, BBC Radio 6 Music

Som nattelivets talskvinde sørger Amy Lamé for et livligt arrangørmiljø i London. Derudover er Lamé en kendt radio/ tv-vært og musik-presenter på blandt andet Channel 5, BBC Radio 6 Music og en masse andre steder samt en ivrig skribent med sociale, politiske temaer og musik – og natteliv som hovedområde.

Programmet vil løbende blive tilføjet navne og talks, og dagen vil slutte på passende vis, med en aften med en række af Dammarks fineste artister.

Livemusik er for alle! Det fejrer vi på Live Music Summit når Volue og Bevica Fonden uddeler Tilgængelighedsprisen 2017!

I alt uddeles 200.000 kr. til spillesteder og festivaler, Nabiha overrækker hovedprisen, Spejderrobot og Splastic-dansere opfører et værk komponeret til lejligheden, og vi samles vi om, at musik er universelt.

FAKTA: Live Music Summit finder sted i Den Sorte Diamant og henvender sig til musikbranchefolk fra hele Norden. Tid: Fredag den 27 oktober, kl. 11:00 – 19:00 Sted: Den Sorte Diamant

Arrangeret af Dansk Live.

Live Music Summit er blevet til med støtte fra Ticketmaster, Tuborgfondet og Tuborg.

Køb billet her: BILLET

Læs mere her: https://www.facebook.com/livemusicsummitdk/