Ny konference om livemusik: Live Music Summit 2017

Live Music Summit er Dansk Lives nye internationale livemusikkonference, hvor arrangører og professionelle aktører inviteres til en dag fyldt med inputs til debat og refleksion over, hvordan fremtidens livescene skal se ud.

Live Music Summit 2017
fredag d. 27. oktober 2017 kl. 11.00 - 19.00
Den Sorte Diamant, København K

Køb din billet her


Spot på fremtidens livemusik
På Live Music Summit sætter vi fokus på hvilke aktuelle trends, der former den nuværende livebranche, og hvilke tendenser, der kommer til at farve fremtidens koncertmiljø. Omdrejningspunktet for konferencen bliver spørgsmålet om, hvordan vi skaber de bedste vilkår for, at livescenen fortsat kan forny sig og udfolde koncert- og festivaloplevelsens store potentiale.

Konferencen bliver et internationalt mødested for videndeling og sparring om det, der rør sig i livemiljøet, og om de strømninger, der kommer til sætte deres aftryk på fremtidens liveoplevelser. Deltagerne er fra hele norden og udover inspirerende talks og oplæg, vil konferencen byde på gode netværksmuligheder og erfaringsudveksling.


summit_FB_Banner.png#asset:250


Dyk ned i programmet

Den 27. oktober fylder vi Dronningesalen i Den Sorte Diamant med talks fra toneangivende keynote speakers, inspirerende foredrag og en række paneldebatter. Dagen afsluttes med en efterfest med showcase-koncerter, og det er desuden muligt at deltage i den ekslusive netværksmiddag på Restaurant Søren K.

Programmet opdateres løbende, og du kan læse mere om det foreløbige programindhold her:


Tony Visconti (keynote speaker)

TonyVisconti_web.png#asset:759

Tony Visconti er lidt af en musiktroldmand og er produceren bag en overvældende række af udgivelser – både de mange hovedværker for David Bowie samt album for bl.a T Rex, og Morrissey. Dertil har han i dag fortsat en karriere som musiker og sanger. På Live Music Summit vil Visconti give et unikt indblik i musikindistriens udvikling gennem de sidste årtiers samt dele ud af hans erfaringer fra et langt liv i det internationale musikliv.


Amy Lamé (keynote speaker)

Amy_Lame_web.png#asset:755

Som nattelivets talskvinde sikrer Amy Lamé et livligt arrangørmiljø i London i sin stilling som Londons Night Tsar. Derudover er Lamé en kendt radio og tv-vært samt musik-presenter på blandt andet Channel 5, BBC Radio 6 Music samt en ivrig skribent med sociale, politiske temaer og musik – og natteliv som hovedområde. Amy Lamé vil på Live Music Summit inddrage deltagerne i hendes erfaringer som central figur i Londons arrangørmiljø.

Læs mere om Amy Lamé


Paneldebat: "The future trends of the live industry"

Georgia_Taglietti_Robin_McNicol_web.png#asset:760

Georgia Taglietti fra Sónar og Robin McNicol fra Bonaroo Festival (og TBA) i samtale med musikekspert om fremtidige trends i livemusikken. Livesektoren er i vækst, men hvad bringer fremtiden?

Sónar og Bonaroo er begge innovative festivaler, der udfordrer de traditionelle festivalformer. Nogle af nøglepersonerne til denne talk bag disse festivaler diskuterer fremtidens trends for live events.

Læs mere om Taglietti og McNicol


The MONICA Project v. Steffen Ring

Monica_web.png#asset:757

Management Of Networked IoT Wearables Very Large Scale Demonstration of Cultural and Security Applications - bliver til MONICA, det storstilede europæiske projekt, som arbejder med lyd og crowd management. Avanceret "Internet of Things"-teknologi vil i fremtiden kunne bidrage til kontrollere lyden til koncerter og give arrangører mulighed at forbedre crowd control og sikkerheden. Steffen Ring (MScEE) er ekspert på området og præsenterer projektet MONICA, der med udgangspunkt i en række europæiske byer skal indhente erfaringer på området.

Læs mere om forskningsprojektet


Livemusik for alle: Uddeling af Tilgængelighedsprisen 2017

Volue_header_v2.jpg#asset:240

Volue og Bevica Fonden uddeler Tilgængelighedsprisen 2017. Der uddeles i alt 200.000 kr. til spillesteder og festivaler, der har gjort en særlig indsats for at gøre deres venues tilgængelige for gæster med funktionsnedsættelse. I forbindelse med overrækkelsen opfører den elektroniske artist Spejderrobot og Splastic-dansere et værk komponeret særligt til lejligheden. Prisen overrækkes af sangerinden Nabiha.

Læs mere om tilgængelighedsprisen


Netværksmiddag på Søren K
Deltag i den private netværksmiddag på restaurant Søren K i Den Sorte Diamant der afsluttes på Københavns Rådhus. Den komplette billetpakke giver adgang til netværksmiddagen og inkluderer en række andre fordele.

Læs mere om netværksmiddagen


Efterfest og showcases på HUSET:KBH

Dagen afsluttes med showcase-koncerter og fest i Huset:KBH. Konferencens deltagere mødes i uformelle rammer til et musikprogram af høj kvalitet. Baren er åben og dagens indtryk kan fordøjes og fortolkes.

For at få adgang til efterfesten skal en særlig billet tilkøbes. Musikprogram offentliggøres løbende. Følg med her og på facebook.


Vi glæder os til at byde jer velkommen til Live Music Summit 2017.

Køb din billet til konferencen her.

Live Music Summit er blevet til med støtte fra Ticketmaster, Tuborgfondet og Tuborg.