Kom i praktik hos Dansk Live i foråret 2020

Nyheder – 27 september 2019

Vil du prøve kræfter med strategisk kommunikation og produktion af indhold til sociale medier? Og har du lyst til at arbejde med formidling for landets koncertarrangører? Måske er det dig, vi leder efter til et nyt praktikforløb hos Dansk Live.

Praktikperiode: Januar-juni 2020 (Opstart efter aftale)

Dansk Live er en interesseorganisation for spillesteder og festivaler i Danmark med 116 medlemmer fordelt over hele landet. Vi fungerer som sparringspartner, rådgiver og politisk talerør for vores medlemmer og arrangerer kurser, seminarer og netværksaktiviteter. Til et forløb i foråret 2020 søger vi en praktikant, der har lyst til at være med til at kommunikere de gode, de sjove og de vigtige historier fra vores arbejde med landets koncertarrangører.

Vi tilbyder et praktikforløb med varierede opgaver, hvor hovedparten vil bestå af kommunikationsopgaver som interviews med medlemmer, produktion af indhold til vores flader, lettere videoredigering og hjemmesideopdateringer. Du kommer også til at indgå i arbejdet med at indsamle og udarbejde relevante branchetal, og der vil løbende være mindre administrative og praktiske opgaver, hvor du hjælper os med afholdelse af møder, seminarer og lignende.

Da du kommer til at have kontakt med mange af de danske spillesteder og festivaler er det vigtigt, at du er udadvendt og opsøgende. Derudover forestiller vi os at du:

  • Læser på en videregående uddannelse
  • Har en interesse for den danske livemusikbranche
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Har lyst til at arbejde med vores it-programmer
  • Kan lide at skrive og gør det godt og flydende


Du bliver en del af vores hyggelige kontor med fire medarbejdere på Gammel Kongevej i København. Vores kontor er som en del af Lydens Hus omgivet af andre musikorganisationer, og der er derfor god mulighed for at komme helt tæt på et bredt kulturpolitisk landskab.

Praktikken er ulønnet, og vi forestiller os, at du er hos os som led i en igangværende uddannelse i hele semesteret fra januar til juni 2020. Som udgangspunkt vil vi gerne have dig hos os i minimum 25 timer om ugen, typisk i hverdage mellem 09.00 og 17.00, men vi tager naturligvis hensyn til dit studie. I forbindelse med arrangementer og kurser kan der forekomme arbejde uden for almindelig arbejdstid.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du sende en kort motiveret ansøgning til job@dansklive.dk senest d. 1. nov. 2019. Vi afholder praktikantsamtaler løbende.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dansk Lives sekretariatschef Esben Marcher på telefon: 86 12 12 30 eller på mail sekretariat@dansklive.dk.