Kedelhuset huser efterårsseminaret d. 4.-6. oktober 2018

Arrangementer – 15 august 2018

Dansk Lives efterårsseminar nærmer sig med hastige skridt. Kedelhuset i Silkeborg udgør rammerne for dette års seminar, der samler aktører fra spillesteder og festivaler i hele Danmark. Arrangementet skydes i gang torsdag aften d. 4. oktober med en åbningsmiddag i Kedelhusets koncertsal. Derpå følger to dage med rig mulighed for vidensdeling, inspiration og netværk for medlemmerne. 

 

Emner for seminaret

Programmet opdateres løbende, men vi kan løfte sløret for et efterårsseminar, der kommer ind på emner som diversitet i livemusikken med besøg af den internationale organisation Keychange, urbane artister i koncertmiljøet og ”secondary ticketing” som omhandler følgevirkningerne af nye billetudbyderes gensalg af billetter til overpriser. Vi skal også møde nogle af de unge live-arrangører, der netop er startet i Dansk Lives nyligt iværksatte program Live Talent.

Udover ovennævnte emner kommer seminaret til at gå i dybden med temaer om bæredygtighed, hvor der blandt andet vil være fokus på de nye EU-direktiver på området, om frivillighed samt mediehåndtering, der giver inputs til hensigtsmæssig kommunikation med pressen. Seminaret får endvidere besøg af Arne Dee fra den hollandske organisation VNPF, der vil tale om værdien af statistisk underbyggede branchetal i det politiske arbejde. Vi vil desuden give en opfølgning på Dansk Lives samarbejde med kultur- og justitsministeriet omkring revideringen af den formelle sikkerhedsvejledning til udendørs musikarrangører. 

 

Plads til erfaringsudveksling

Seminaret samler medarbejdere med mange fagligheder og funktioner inden for livebranchen og er tilrettelagt, så det imødekommer både festivaler og spillesteder og deltagernes forskellige fagligheder. Der er blandt andet planlagt to spor målrettet henholdsvis honorarstøttede og regionale spillesteder, hvor vi skal tale mere om rammer og vilkår for det at drive spillested. Seminaret er en anledning til at mødes og udveksle erfaringer med fagfæller i hyggelige omgivelser.

 

Er du medlem af Dansk Live og vil gerne deltage i efterårsseminaret? Så tilmeld dig her

Vil du tilmelde dig hotel gennem Dansk Live skal dette ske senest 3. september 2018.