Behold din billet og hjælp dit spillested

Nyheder – 19 marts 2020

Spillesteder og artister arbejder benhårdt for at flytte koncerter, der ikke kan gennemføres på grund af situationen omkring Coronavirus. Vil du hjælpe? Behold din billet til senere. Både band og spillested glæder sig til at gennemføre koncerterne!

Er du en af dem, der har købt billet og glædet dig til en koncert, der er blevet udskudt? Efter den senere tids udmeldinger fra myndighederne, arbejder spillesteder og artister i øjeblikket hårdt for at flytte planlagte koncerter. Det har store økonomiske konsekvenser for både koncertarrangør og artister, men du kan hjælpe.

Spillestederne og Dansk Live opfordrer publikum til at holde fast i de købte billetter og opleve koncerten på den nye dato. Musikken bliver lige så god, koncerten bliver lige så fed - hvis ikke bedre, og du støtter dit lokale spillested og artisten, der optræder.

Beholder du din billet og lader den hænge på køleskabet eller ligge i mailboxen, så ’tag’ dit lokale spillested og artist på Facebook eller Instagram, skriv hvilken koncert du glæder dig til, når den nye dato er klar og brug hashtagget, #BeholdDinBillet. På den måde er du med til at give spillested og artist et tiltrængt skulderklap i en svær tid og hjælper os alle sammen med at huske, at musikken spiller videre på den anden side!

Læs mere om #BeholdDinBillet hos dit lokale spillested.