Efterårsseminar 2020 i Nibe og Aalborg

Nyheder – 26 juni 2020

Corona-krisen har siden marts vendt livebranchen på hovedet. Derfor vil den seneste tids mange udfordringer også være et helt centralt emne, når medlemmer af Dansk Live mødes til Efterårsseminar 2020, denne gang i Nibe og Aalborg. Seminaret byder dog også på netværksmøder, strategi-workshops samt spillesteds- og festivalfora.

Medlemmer af Dansk Live har under corona-krisen flittigt mødtes til digitale møder og webinarer for at diskutere corona-krisen, der har vendt livebranchen på hovedet. Alle arrangører går en forandret tid i møde, og Dansk Live inviterer nu til Efterårsseminar for at give medlemmerne mulighed for at mødes ansigt til ansigt. Det sker fredag og lørdag den 23. og 24. oktober i Nibe og Aalborg.

Corona-krisen rydder programmet

Vanen tro vil det være aktuelle udfordringer, der bliver behandlet på programmet, og derfor vil corona-krisen, naturligvis stå øverst på dagsordenen. Det giver medlemmer af Dansk Live mulighed for at vende konsekvenserne af den turbulente tid og drøfte de fremtidige udfordringer for livebranchen.

Netværksmøder på tværs af organisationer

Programmet giver også mulighed for at dyrke netværket med ligesindede på de fokuserede netværksmøder for henholdsvis bestyrelsesmedlemmer, ledere og medarbejdere og frivillige. Her giver vil plads til at drøfte konkrete emner og udfordringer med ligesindede på tværs af foreningens organisationer.

Fora for festivaler, spillesteder og nye arrangører

For at sikre deltagerne mulighed for at vende konkrete faglige overvejelser og udfordringer, byder Efterårsseminaret på fora for festivaler, spillesteder og nye arrangører.

Workshops om Dansk Lives strategi

Dansk Lives bestyrelse har i samarbejde med sekretariatet udformet en overordnet strategi for Dansk Live frem til 2023. Deltagerne på seminaret vil kunne bidrage med at formulere de konkrete målsætninger for de forskellige områder af strategien.

Praktisk info

Tilmelding til Efterårsseminaret 2020 kan ske her: www.tilmeld.dk/aalborgnibe20

Ved tilmelding kan der vælges mellem begge dage (partout) eller enkelt-dage. Derudover skal der tilvælges forplejning.

Hoteller kan bookes med rabat direkte hos udvalgte hoteller. Mere info følger.

Sidste frist for tilmelding til Efterårsseminaret er den 9. oktober 2020.